Alles over mannelijke verzorging - The Alpha Men
MA-VR voor 21:00 besteld? Morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 20,00
Klantenbeoordeling 9,7/10
7 dagen per week thuisbezorgd
Alles over mannelijke verzorging

Perfect scheren: Het gebruik van een Safety Razor

  • Geplaatst op
  • Door Joshua
  • Geplaatst in Scheren
  • 0
Perfect scheren: Het gebruik van een Safety Razor

Het is alsof hij opnieuw is uitgevonden. Steeds meer mannen gaan weer over op een safety razor of ook wel nat scheren genoemd. Toch bestaat de safety razor al meer dan 100 jaar en is het een item dat je waarschijnlijk herkent uit het badkamerkastje van je opa. Toch komt deze manier van scheren weer helemaal terug en wij moedigen je aan het ook eens te proberen. Het is een heerlijk ochtendritueel en geeft een ongekend glad resultaat zonder irritatie. Ohja, het gaat je ook nog eens geld besparen.  

Welk product past bij jouw kapsel

  • Geplaatst op
  • Door Joshua
  • Geplaatst in haarstyling
  • 0
Welk product past bij jouw kapsel

Je kent het vast wel, je komt bij je kapper weg met een perfecte coupe en je hebt je haar eindelijk zoals je het hebben wilt. De volgende dag wil je je haar weer stylen en is de look van de dag ervoor met geen mogelijkheid meer terug te krijgen. Het kan betekenen dat je je haar niet op de juiste manier doet of dat je het verkeerde product gebruikt. Dat is niet zo gek gezien het aantal verschillende producten tegenwoordig op de markt. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Om het wat makkelijker voor je te maken zullen we je vertellen welke producten je voor bepaalde kapsels hoort te gebruiken en wat die producten precies doen.

Tips om je baard te laten groeien

Tips om je baard te laten groeien

Misschien wel de grootste ontwikkeling van de laatste paar jaar bij de man is de volle baard. Nooit liepen er in ons kikkerlandje zoveel mannen met een volle baard rond als vandaag. Onze verre voorouders hadden een baard nodig ter bescherming tegen wilde dieren of extreme temperaturen. Toch lopen we vandaag de dag niet echt het risico ieder moment aangevallen te kunnen worden door een wild everzwijn. En bij een beetje kou trekken we gewoon een dikkere jas aan. Waarom dragen mannen dan een volle baard? En wat is ervoor nodig om een mooie volle baard te krijgen? We helpen je graag op weg om een baard te laten groeien.

Wat jij kan doen tegen inhammen en haaruitval

Wat jij kan doen tegen inhammen en haaruitval

Heb je of krijg je last van inhammen of haaruitval en lijk je niet op Dwayne Johnson of Jason Statham? Dan zou dat heel vervelend kunnen zijn. Het kan je zelfvertrouwen negatief beïnvloeden. Vooral als je nog lang niet op leeftijd bent. Sommige mannen zien op vroege leeftijd al hun voorhoofd steeds groter worden of zien een kale plek ontstaan op hun hoofd. Dat is natuurlijk reden voor elke man om gillend rondjes te rennen en daarna op zoek te gaan naar een oplossing. Maar is die oplossing er wel? Dat gaan we je haarfijn uitleggen.