Baard Kerstballen: De ultieme kerstversiering voor de man - The Alpha Men
MA-VR voor 21:00 besteld? Morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 20,00
Klantenbeoordeling 9,7/10
Cadeau vanaf € 50

Baard Kerstballen: De ultieme kerstversiering voor de man

  • Geplaatst op
  • Door Joshua
  • 0
Baard Kerstballen: De ultieme kerstversiering voor de man

Om de kersttijd met je vrienden en familie allemaal wat luchtiger te maken doen we natuurlijk allemaal een foute kersttrui aan. Misschien nog een paar grappige sokken en dan kunnen we er weer tegenaan. Inmiddels is de spontaniteit daar wel een beetje vanaf. Tijd om iets anders uit de kast te trekken of cadeau te doen aan je vrienden of je partner.

Kerstballen voor in de baard

Geen paniek, Die gave kersttrui waar je vorig jaar veel te veel aan hebt uitgegeven kun je nog gewoon aantrekken. Je kunt nu kerstversiering kopen voor in je baard. Baard kerstballen waarmee je alle aandacht gaat stelen. Laat je letterlijk versieren door de mensen om je heen met deze kerstballen voor in de baard. Je kunt ze met- en zonder verlichting kopen en zijn super makkelijk te bevestigen met handige clipjes.  

 

koop hier kerstballen voor de baard

 

Leuk kerstcadeau voor de man

Het is een grappige kerstversiering die een kerstboom bijna overbodig maakt. Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal geen baard hebt. Dan kun je ze natuurlijk altijd cadeau doen aan een vriend, je broer of als vrouw leuk om je partner mee te verassen. Mocht je ze toch graag zelf willen dan kun je ze natuurlijk ook altijd in je haar stoppen mocht je geen baard hebben. Je kunt er zelf elke invulling aan geven. Wees er in ieder geval snel bij want ze gaan er hard. Bestel ze hier.

 
baard kerstballen kopen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden