Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
19 October 2016
Nieuw | Reuzel Gift Sets
De Gift Sets komen beide in een unieke kartonnen verpakking, met een nostalgisch tintje die je op elke verpakking van Reuzel producten terug vind. Beide Gift Sets zien er gewoon gaaf uit en zijn een tof cadeau voor een verjaardag, examen of tijdens de feestdagen.

Reuzel Groom & Grow Gift Set

De Gift Set van Reuzel voor elke vent met een baard. In deze set vind je de Beard Balm en de Beard Foam van Reuzel. Beide zijn het verzorgingsproducten voor je baard. Het verschil zit het in het product zelf, de Beard Balm is een hard wax-achtig product die je moet warm scrubben in je handen voordat je hem kunt aanbrengen. Het aanbrengen zelf gaat wat moeilijker en hij is wat lastiger te verdelen. Doordat hij ook weer hard wordt in je baard, kun je je baard hier wel perfect mee stylen en in control houden. Ideaal voor de wat langere baarden.

De Beard Foam is zoals de naam al zegt een wat schuim-achtig product en wordt door Reuzel zelf omschreven als een stay-in conditioner. Een soort van creme-achtig product die gemakkelijk is aan te brengen en te verdelen door je baard. Ook zeer geschikt voor langere baarden, alleen is de hold van deze Foam aanzienlijk minder dan de Balm.


Kortom een gave Gift Set met mooie producten! De Gift Set is ook voordeliger, je krijgt ongeveer € 4,00 korting tov wanneer je de producten los koopt.


Prijs: € 24,95


Shop Gift SetReuzel Wash & Splash Gift Set

Naast de Bearded Chaps zijn er natuurlijk ook kerels zonder baard, voor deze mannen heeft Reuzel de Wash & Splash Gift Set ontwikkeld. Deze Set is ideaal voor Pomade dragend Nederland en voor gasten die kunnen genieten van een fijne scheerbeurt. In deze Set vind je namelijk de Scrub Shampoo, Daily Shampoo en de After Shave door Reuzel.


Wanneer je Pomades draagt en vooral die op olie-basis merk je dat je op een gegeven moment 2 à 3 keer moet wassen voordat je die Pomade eruit krijgt. Reuzel heeft daar iets voor bedacht, de Scrub Shampoo. Deze Shampoo is extra geconcentreerd en bevat een scrub korreltje die je hoofdhuid behandelt en daar de built-up verwijdert. De hoofdhuid en de haren worden hiermee weer vet-vrij en heerlijk schoon!


Omdat het dagelijks gebruik van de Scrub Shampoo niet altijd nodig is en eigenlijk ook niet aan te raden, zit er in deze Gift Set ook een Daily Shampoo. Een milde reiniging voor je hoofdhuid en haren met voedende eigenschappen. Deze reinigt je haren & hoofdhuid en zorgt voor een goede vochtbalans van de haren & hoofdhuid.


Met de After Shave maakt Reuzel deze Gift Set echt af, toch wel een van de fijnste producten van Reuzel. De After Shave heeft een klassieker geur die je doet denken aan de Barbershops van vroeger. De Lotion brengt de huid na het scheren tot rust en dicht de poriën. Voor een goed huidgevoel na het scheren.


Deze producten samen met de gave verpakking maakt de Wash & Splash Gift Set tot een mooi cadeau. Nu verkrijgbaar in de shop voor maar:


Prijs: € 34,95


Shop Gift SetLees meer
Lees meer
Lees meer