Blog - Review: Morris Motley Treatment Styling Balm - The Alpha Men
MA-VR voor 21:00 besteld? Morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 20,00
Klantenbeoordeling 9,7/10
Cadeau vanaf € 50

Review: Morris Motley Treatment Styling Balm

  • Geplaatst op
  • Door Ruben
  • 0
Review: Morris Motley Treatment Styling Balm

In deze blog introduceren we Morris Motley en hun populaire Treatment Styling Balm.

Morris Motley

Morris Motley is een premium haarstudio en haarverzorgingsmerk voor mannen, gevestigd in Melbourne, Australië.

De oprichter, Rob Mason, is gedreven door passie voor het werk als barbier en om het perfecte haarproduct op de markt te brengen. Met meer dan 10 jaar ervaring is Rob dan ook een bekende in de industrie.

Mason’s doel was het heruitvinden van haarproducten voor mannen. Volgens hem waren premium haarproducten voor mannen een over het hoofd geziene markt, waar over het algemeen gedacht wordt dat mannen er niet veel om geven. Daarom worden bij de meeste producten de goedkoopste en meest-basic ingrediënten gebruikt.

De shampoos verwijderen alle natuurlijke oliën. De stylingsproducten veroorzaken irritatie. Daar moest verandering in komen.

Samen met cosmetisch chemicus Richard Parker heeft Rob Mason de Morris Motley Treatment Styling Balm op de markt gebracht. De balm geeft een sterke hold, zonder dat het zwaar wordt, met een matte finish. Omdat het product water-based is, is het makkelijk uit te wassen met water.

 

De Treatment Styling Balm

De styling balm is erg populair, en dat is niet zonder reden. De balm is een lichtgewicht crème, die makkelijk is toe te passen. Maar dat was niet altijd zo. Toen Mason begon met het produceren van de Treatment Styling Balm werden zo veel ingrediënten gebruikt in de formule, dat het te dik werd om te mixen. Het leek onmogelijk om te produceren.

De styling balm die je nu kent, of waar je kennis mee gaat maken, is een zachte crème. Het zit vol met gezonde, natuurlijke en ingrediënten, zoals keratine, aminozuren en fruitolie.  

Maar allereerst, het uiterlijk. De Treatment Styling Balm komt in een minimalistisch, wit doosje met zwarte letters. Op het doosje staat de naam, ingrediënten, beschrijving en wat verdere informatie.

Het potje waar de balm in zit is ook minimalistisch, maar zwart met een witte bedrukking. De naam, inhoud en instructies staan hier op.

Het geeft een geweldige hold dat met gemak de hele dag blijft (afhankelijk van de hoeveelheid product dat je gebruikt), zonder het gebruik van andere producten om het te verstevigen. De balm wordt daarnaast ook niet zwaar, waardoor het natuurlijk aanvoelt. Het geeft een natuurlijke look, door de matte finish.

Bij een uniek product hoort natuurlijk ook een unieke, herkenbare geur en dat heeft de Treatment Styling Balm zeker. Het heeft een frisse, licht zoete citroengeur.

Gebruik een kleine hoeveelheid van de Treatment Styling Balm om je haar voller te maken met een natuurlijke hold. Gebruik meer om een erg sterke hold te krijgen, zonder dat het hard wordt. Hoeveel je ook gebruikt, de balm blijft makkelijk uit te wassen.

Shop de Morris Motley Treatment Styling Balm

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden