Mannenpraat | The Alpha Men - The Alpha Men
MA-VR voor 21:00 besteld? Morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 20,00
Klantenbeoordeling 9,7/10
Cadeau vanaf € 50
Mannenpraat | The Alpha Men

Battle of Clays: Claymation vs Cavalier Clay

Battle of Clays: Claymation vs Cavalier Clay Misschien wel de meest gestelde productvraag bij The Alpha Men. Niet met welke clay je de beste potten kan bakken maar welk product je het beste in je haren kan stoppen. Het is persoonlijk maar ook weer niet. De Claymation en Cavalier Clay lijken vooral heel veel op elkaar. Er zijn dan ook weinig clays op de markt die zich kunnen meten met deze twee. Bij deze maken we het onszelf lekker moeilijk en gaan we deze twee topproducten met elkaar vergelijken.

Welk product past bij jouw kapsel

Welk product past bij jouw kapsel Je kent het vast wel, je komt bij je kapper weg met een perfecte coupe en je hebt je haar eindelijk zoals je het hebben wilt. De volgende dag wil je je haar weer stylen en is de look van de dag ervoor met geen mogelijkheid meer terug te krijgen. Het kan betekenen dat je je haar niet op de juiste manier doet of dat je het verkeerde product gebruikt. Dat is niet zo gek gezien het aantal verschillende producten tegenwoordig op de markt. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Om het wat makkelijker voor je te maken zullen we je vertellen welke producten je voor bepaalde kapsels hoort te gebruiken en wat die producten precies doen.

Top 10 populairste pomades

Top 10 populairste pomades Pomade is weer razend populair sinds de komst van de pomade op water-basis. Dat is ook niet zo gek. Het geeft het haar een mooie glans, houdt het haar langer in model en het droogt je hoofdhuid niet uit. Het ideale haarstyling product dus. Het product wordt dan ook al een paar eeuwen gebruikt. Waarschijnlijk kent jouw vader of opa het product als haarvet.

Battle of Pomades | Suavecito vs Layrite

Battle of Pomades | Suavecito vs Layrite Gebruik jij een pomade voor jouw haar? Dan is de kans groot dat je de pomades van Layrite en Suavecito wel eens hebt gezien of misschien zelfs hebt gebruikt. In dit blog kijken we naar de verschillen tussen de twee bekendste pomades en welke het beste is voor jouw haar.