Mannenpraat | The Alpha Men - The Alpha Men
MA-VR voor 21:00 besteld? Morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 20,00
Klantenbeoordeling 9,7/10
Cadeau vanaf € 50
Mannenpraat | The Alpha Men

Scheermesjes: Welke zijn het beste voor jou?

Scheermesjes: Welke zijn het beste voor jou? Als scheren tot één van jouw dagelijkse of wekelijkse bezigheden behoort is het je vast weleens opgevallen hoeveel verschillende soorten scheermesjes er te kiezen zijn. Vooral wanneer je begint met scheren of jaren dezelfde soort mesjes hebt gebruikt kan het aanbod overweldigend zijn. Er zit behoorlijk wat verschil in scheermesjes en daarbij komt ook nog dat er eigenlijk niet één beste bestaat. Iedere man heeft een andere huid en haargroei en daarnaast natuurlijk ook een andere voorkeur. Toch is er voor iedere man een scheermesje te vinden dat voor hem de beste keuze kan zijn.

Perfect scheren: Het gebruik van een Safety Razor

Perfect scheren: Het gebruik van een Safety Razor Het is alsof hij opnieuw is uitgevonden. Steeds meer mannen gaan weer over op een safety razor of ook wel nat scheren genoemd. Toch bestaat de safety razor al meer dan 100 jaar en is het een item dat je waarschijnlijk herkent uit het badkamerkastje van je opa. Toch komt deze manier van scheren weer helemaal terug en wij moedigen je aan het ook eens te proberen. Het is een heerlijk ochtendritueel en geeft een ongekend glad resultaat zonder irritatie. Ohja, het gaat je ook nog eens geld besparen.  

't Scheerritueel van de Barbier

't Scheerritueel van de Barbier Ieder van ons kent de voorstelling van een man in de stoel van de barbier, die met een straight razor zijn klant een perfecte scheerbeurt geeft. Dit scheerritueel is een verwenning voor je huid, neem bij je volgende scheerbeurt deze stappen en ervaar het genot van scheren.