Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
18 April 2019
Top 10 populairste pomades

Pomade is weer razend populair sinds de komst van de pomade op water-basis. Dat is ook niet zo gek. Het geeft het haar een mooie glans, houdt het haar langer in model en het droogt je hoofdhuid niet uit. Het ideale haarstyling product dus. Het product wordt dan ook al een paar eeuwen gebruikt. Waarschijnlijk kent jouw vader of opa het product als haarvet.

 

Pomade op water- en oliebasis

In de negentiende eeuw werd er daadwerkelijk varkensvet gebruikt als basis voor pomades. In de twintigste eeuw werd dit al snel petrolatum (olie) of bijenwas. De pomade op olie-basis is echter lastig uit het haar te wassen dus werd er een aantal jaar geleden pomade op water-basis ontwikkeld. Samen met de heropkomst van barbiers is dit haarproduct weer helemaal terug.

Ben je zelf op zoek naar een goede pomade voor jouw kapsel? Of wil je misschien iemand anders een pomade aanraden maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan biedt onze top 10 misschien een goede uitkomst. Deze producten worden het meest verkocht bij The Alpha Men.

 

Top 10 populairste pomades

 

 

Reuzel Blue Strong Hold

1 | Reuzel Blue Strong Hold

Het merk van de jongens van Schorem uit Rotterdam. De blauwe variant van reuzel is er nu al een tijdje en is sinds het in de schappen ligt populair. Het is de sterkste pomade op water-basis van Reuzel. Het is dan ook geen verassing dat deze bovenaan de lijst staat. Bekijk hier de Reuzel Blue Strong Hold.

 

 

Uppercut Deluxe Pomade

2 | Uppercut Deluxe Pomade

Deze pomade doet het eigenlijk altijd goed. Is makkelijk te stylen en houdt het haar stijf in model. Voor een medium hold is hij erg sterk. Bekijk hier de Uppercut Deluxe Pomade.

 

 

Reuzel Red High Sheen

3 | Reuzel Red High Sheen Pomade

Deze pomade van Reuzel is minder sterk dan de blauwe variant maar is wel makkelijker opnieuw in model te brengen gedurende de dag. Geeft veel glans en makkelijk te verdelen in het haar. Bekijk hier de Reuzel Red high Sheen Pomade

 

 

Suavecito Pomade Original

4 | Suavecito Pomade Original

Suavecito kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Geliefd om z’n heerlijke geur en gebruiksgemak. Geeft een mooie glans en goede hold de hele dag. Bekijk hier de Suavecito Pomade Original.

 

 

Gaijes Pomade

5 | Gaijess Pomade

Een nieuw merk ontwikkeld door meesterkappers en trendsetters die het gelijk al goed doen. Geeft een natuurlijke glans en zit tussen een medium en high hold in. Toch is deze pomade goed her-stijlbaar. Bekijk hier de Gaijess Pomade.

 

 

Layrite Superhold Pomade

6 | Layrite Superhold Pomade

De titel verklapt het al. Deze pomade heeft een onverwoestbare hold. Voor als je coupe de hele dag in model moet blijven zitten. Bekijk hier de Layrite Superhold Pomade.

 

 

Suavecito Firme Hold

7 | Suavecito Pomade Firme Hold

Vergelijkbaar met de Layrite Super Hold (vinden wij) maar qua geur en kleur anders. Bekijk hier de Suavecito Pomade Firme Hold.

 

 

Uppercut Deluxe Matt Pomade

8 | Uppercut Deluxe Matt Pomade

Een combinatie tussen de Deluxe Pomade en de Matt Clay. Een goede hold zonder glans voor een natuurlijke look. Bekijk hier de Uppercut Deluxe Matt Pomade.

 

 

reuzel Green Grease Medium Hold

9 | Reuzel Green Grease Medium Hold

De eerste pomade op olie-basis in deze lijst. Een medium hold en een medium shine. Het haar is de hele dag opnieuw in model te brengen. Bekijk hier de Reuzel Green Grease Medium Hold.

 

 

Reuzel Pink Grease heavy Hold

10 | Reuzel Pink Grease Heavy Hold

Reuzel is goed vertegenwoordigd in de top 10 van pomades en deze pomade op olie-basis heeft een erg sterke hold en een medium shine. Bekijk hier de Reuzel Pink Grease Heavy Hold.

Lees meer
Lees meer
Lees meer