Terug
11 products
Terug
11 products

Blue Magic

Blue Magic is een merk dat erg populair voor de verzorging van afro kapsels, vooral de Blue Magic producten op oliebasis werken zeer effectief op de wat drogere, stugge textuur van kroesharen. Toch is het een misvatting dat Blue Magic alleen producten voor afro haar maakt. Blue Magic is namelijk een haarverzorging merk dat geschikt is voor alle haartypes en haar texturen. 

 

De producten van Blue Magic

Blue Magic verkoopt product voor haarverzorging. Ze hebben meerdere soorten hair & scalp conditioners en leave-in conditioners, allemaal met hun eigen eigenschappen. Erg populair is het leave-in masker Blue Magic Hair Food, dit product zorgt voor een optimale glans en bescherming.

In de producten van Blue Magic zit onder andere arganolie, hennepolie, castorolie, tea trea olie, etc. Let wel op: de producten op oliebasis zijn vooral geschikt voor afro haartypes en minder geschikt voor andere haartypes, omdat je haar hier snel wat van zal worden. De leave-in conditioners zijn wel geschikt voor alle haartypes en texturen. 

 

Blue Magic producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Blue Magic? Bestel dan jouw Blue Magic producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!