Terug
11 products
Terug
11 products

Blumaan

Blumaan is het merk van Joseph Andrews de bekende Youtuber brengt onder deze naam een haarstylingscollectie op de markt. De producten van Blumaan zijn van zeer hoge kwaliteit en uniek qua samenstelling. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de Youtube/Facebook community van Blumaan. Het product is door en door getest om eind 2016 met de eerste creatie op de markt te komen, de Styling Meraki.

BluMaan Haarstyling

Na het grote succes van de Styling Meraki, een pre-styler/stylingsproduct, steeg de vraag naar een groter assortiment. Joseph ontwikkelde in samenwerking met zijn achterban de Cavalier Clay, een High Hold Clay met een Matte Finish. Een uniek product en niet te vergelijken met de huidige Clay's op de markt.
Na de lancering van deze Clay volgende een complete rebrand voor het merk en werd dit Canadese merk voorzien van een potjes met 'Vincent van Gogh-achtig stijl' dieren. Dit heeft het merk naar een professionele uitstraling gegeven.

Na de lancering van de Hybrid Cream Clay, een light-medium Hold Clay met een natuurlijke finish, volgde de Monarch Matte Paste. De Monarch Matte Paste zit qua stylingseigenschappen en werkbaarheid tussen de Styling Meraki en de Cavalier Clay.

BluMaan kopen?

Volledig assortiment van BluMaan is te vinden bij ons in de shop. Producten worden gratis verstuurd met PostNL vanaf € 20,- en geheel in stijl bij je thuis bezorgd.

BluMaan Fifth Sample Styling Mask Pomade

Hij komt eraan en we kunnen je de in- en outs van dit product al een klein beetje laten zien. De Fifth Sample is de evolutie van de originele editie die alweer een jaar of 3 geleden is ontwikkeld. BluMaan heeft samen met een team van Pomade experts de Fifth Sample naar een nieuw niveau gebracht.
Hij geeft je een langdurige hold en een gezonde glans aan je haar. Het is een water-basis/unorthodoxed formule met de stylingseigenschappen van een klassieke Pomade.
Wij verwachten hem in de loop van 2019 in de shop en houden je op de hoogte!