Terug
11 products
-10%
Bestseller
€25,50
€22,95
-10%
Bestseller
€25,50
€22,95
-12%
Bestseller
€51,00
€44,90
-11%
Bestseller
€29,00
€25,95
-10%
€25,50
€22,95
-10%
Bestseller
€30,00
€26,95
Terug
11 products

Blumaan

BluMaan is het merk van Joseph Andrews, de bekende Youtuber brengt onder deze naam een haarstyling collectie op de markt. De producten van BluMaan zijn van zeer hoge kwaliteit en uniek qua samenstelling. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de Youtube/Facebook community van BluMaan. Het product is door en door getest om eind 2016 met de eerste creatie op de markt te komen, de Styling Meraki.

Inmiddels is BluMaan uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de haarverzorging wereld. BluMaan produceert zijn producten met trots, 100% natuurlijk, vrij van schadelijke stoffen, proefdiervrij en last but not least; om jouw haar er altijd top uit te laten zien en gezond te houden! 

 

Welke producten maakt BluMaan?

Na het grote succes van de Styling Meraki, een pre-styler/styling product, steeg de vraag naar een groter assortiment. Joseph ontwikkelde in samenwerking met zijn achterban Wat in 2016 begon met de Styling Meraki, is vandaag de dag dan ook aangevuld met producten zoals BluMaan Cloud Control, wat droog ruw en beschadigd haar omtovert naar een voelbaar zachter en soepelere haardos. Jouw haar voorzien van een product met een sterke hold? Daarvoor heeft BluMaan de Cavalier Clay ontwikkeld. De Clay geeft je haar een enorme textuur en heeft een super hold. Dit product geeft je kapsel een vollere look en kan gebruikt worden voor de meest klassieke en meest creatieve kapsels. Iets minder hold nodig, maar toch makkelijk kunnen stylen? Kies dan voor de Monarch Matte Paste, deze lichtgewicht paste geeft je een medium-high hold, een matte finish en is makkelijk aan te brengen.

 

Wat maakt BluMaan zo uniek?

BluMaan zou BluMaan niet zijn als ze zich niet vast zouden houden aan een aantal gouden principes. Zo werkt het team van BluMaan enkel met de meest hoogwaardige ingrediënten die 100% natuurlijk zijn. Ook hebben ze een hekel aan schadelijke toevoegingen zoals parabenen, die je in de meeste haarproducten terugvindt. De producten van BluMaan zijn dan ook vrij van schadelijke toevoegingen. Getest op proefdieren? Nee hoor, BluMaan doet daar niet aan mee. Tot slot schenkt BlueMaan veel aandacht aan datgene waar ze het beste in zijn; producten op de markt brengen die styling en hair health van het haar tot in de puntjes weten te combineren.

 

Is BluMaan geschikt voor mijn haar?

Ja, de producten van BluMaan zijn geschikt voor alle haartypes. Welk product het beste past bij jouw haartype kun je bijvoorbeeld ontdekken met de Discovery Styling Kit, Blumaan heeft vijf haarstyling producten die allemaal iets anders bieden voor je haar. De Discovery Kit bevat vijf potjes van 28 gram die makkelijk mee te nemen zijn. Wil je textuur, volume, gezond haar of een sterke hold voor dik haar? Of wil je zelfs een combinatie van meerdere factoren? Ontdek het met de Discovery Kit van BluMaan!