Terug
7 products
Terug
7 products

Böker

Böker is het merk met wereldberoemde messen. Je kent ze wel, de messen met het ‘boom’-teken erop. De messen worden handgemaakt in Reimscheid, Duitsland. Gelegen in het utopia van de messenmakerij. Sinds de start van Böker heeft geen enkel mes de fabriek verlaten zonder het zegel van kwaliteit. Al meer dan 150 jaar laat Böker zien dat hun fundering bestaat uit uitzonderlijke passie voor unieke en kwalitatief hoge messen.

Böker heeft zich in de afgelopen 150 jaar ontwikkeld tot een wereldwijde innovatieve leider op de markt. Ondertussen is het merk de grootste fabrikant van sportmessen, scheermessen, professionele messen en collectors messen in Europa. 

Het merk staat voor nieuwe ideeën met respect voor hun traditionele waarden, zonder duurzaamheid en milieubewustheid uit het oog te verliezen. Böker staat voor het bieden van de hoogste kwaliteit messen met onvergelijkbare variëteit. Het is dat ook geen wonder dat Böker meerdere prijzen heeft binnengesleept met hun messen.

 

De scheermessen van Böker

Böker biedt dus naast collectors items, ook hoge kwaliteit scheermessen. Zo heeft Böker dus ook gedacht aan de safety razor in meerdere soorten en maten. Handvaten van parelmoer, bruin berkenhout, koolstofvezel of Amboina hout, de kwaliteit druipt van het mes af.

Om de messen op een goede manier te onderhouden heeft Böker ook een onderhoudsolie voor je mes. Op die manier weet je zeker dat je unieke straight razor ellenlang met je meegaat. Ook biedt het merk je een standaard voor je scheermes om er zeker van te zijn dat jouw scheerbeurt zo comfortabel mogelijk wordt. 

 

Böker scheermessen voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Böker? Bestel dan jouw Böker producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!