Sammy M.
De olie's op zich ben ik zeer tevreden van. Het voordeel is dat je makkelijk eens van geur kan afwisselen. Voor mij zijn er 3 zeer goeie geuren bij en 2 iets mindere. De geuren blijven ook zeer lang ruiken, hierdoor spaar ik ook weer wat uit op reuk. De prijs is zeer interessant aangezien je meestal voor 1 flesje met zelfde inhoud meer betaald. Kortom zeer tevreden van mijn aankoop.
01 Nov 2020
Je beoordeling toevoegen

Bossman 
Baardolie - Variety Pack

€44,95
Morgen in huis
4 op voorraad

Met deze variety pack van Bossman krijg je de 5 verschillende geuren baardolie zodat jij kunt bepalen welke geuren bij je passen. De oliën zijn voorzien van een speciale formule met een langdurige geur die de baardharen verzorgt, jeuk vermindert en irritatie voorkomt. De baardolie's zijn volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten waardoor ze niet schadelijk zijn voor de baard of huid. In de variety pack krijg je de geuren stagecoach, magic, gold, hammer en royal oud.

  1. Neem een enkele hoeveelheid baardolie op je handpalm.
  2. Masseer dit van onder naar boven in de baard en huid.

Jojoba, soybean oil, sunflower seed oil, beeswax, safflower seed oil, castor seed oil, coconut oil, avocado oil, shea butter, tocopherol, Magic Scent: ALL Essential Oil Blend- Bergamot Oil Fruit Oil, Patchouli Oil, Frankincense Oil, Vanillin Natural, Sandal Wood Oil

Kenmerken

  • Bepaal je favoriet

  • Heeft een speciale formule

  • Volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen