Björn O.
Hold is top! Ik heb een krullende baard die vooral ‘s ochtends op die van een wilde kabouter lijkt met een bad beard day. Niet zo handig als je voor de klas moet staan.... Ik heb verschillende beard balms gebruikt maar had nog niet een product gevonden die mijn baard verzorgd en in toom kon houden. Tot ik dit product netjes op tijd bezorgd kreeg (complimenten aan The Alpha Man!). Het is makkelijk aan te brengen, het houdt mijn baard lekker zacht en het zit de hele dag goed. No more bad beard day’s! Geur is top! Ik heb ook de magic scent, maar ik vind persoonlijk de gold scent beter bij mij passen. Het ruikt naar een wandeling in het bos terwijl er een vleugje limoen in je neus vliegt, kortom lekker fris. Het blijft redelijk lang hangen, maar om de geur te behouden breng ik het in de middag nog een keer aan. Gouden tip: gebruik de beard jelly van Bossman I.c.m. Beard pomade samen :)
02 Jan 2020
Je beoordeling toevoegen

Bossman 
Baard Pomade - Gold

€22,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

De baard pomade van Bossman is uniek in z'n soort. Met z'n innovatieve formule biedt deze baard pomade de verzorging maar ook de styling die een baard nodig heeft. Waar baard balsem- en wax net tekort schieten in het geven van hold en controle over een baard doet deze baard pomade dat wel. Dit product is perfect voor korte baarden die in model moeten blijven of grote wilde baarden die in bedwang gehouden moeten worden. Het kan geheractiveerd worden door het te kammen gedurende de dag. 

*let op: Ook geschikt om je haar mee te stylen.

 

Geur Gold

Lemon, Lavender, Bergamot, Cedarwood, Spruce, Vetiver, Rosemary, Saffron, Sandalwood

 

De Bossman Baard Pomade komt in 5 geuren:

Bossman Baard Pomade - Gold
Bossman Baard Pomade - Naked
Bossman Baard Pomade - Magic
Bossman Baard Pomade - Stagecoach
Bossman Baard Pomade - Hammer

Water, Mango Seed Butter, Cocoa Seed Butter, Shea Butter, Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride, Lanolin Wax, PVP, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Tribehenin, Ceteareth-25, Phenoxyethanol Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

 

Bossman Beard

Bossman Beard komt uit de Beard-State van de USA, Texas. Opgericht door Stephen Condon, trotse eigenaar van een majestueus baard. Na het groeien van een fatsoenlijke baard vind Stephen niet de producten om zijn baard te verzorgen die voldeden aan zijn eisen, natuurlijke ingrediënten en goede geuren, dat hij besloot het hef in eigen handen te nemen. Bossman Beard was opgericht. Met een prachtige collectie baardproducten en een aantal zeer fijne geuren heeft verovert Bossman na de USA ook in rap tempo ons land. Met de Jelly toch wel als meest bijzondere product.

Kenmerken

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen