Jerry
Deze conditioner gebruik ik na de Bossman zeep en het maakt de baardharen perfect doorkambaar en ruikt heel lekker. Blij dat The Alpha Men Bossman verkoopt, want je gaat moeten zoeken om aan deze geweldige producten uit Amerika te geraken. Op Amazon en Ebay, maar dan betaal je veel meer en dan nog verzendkosten erbij, terwijl je hier bestelt en gratis verzendkosten vanaf 20 euro, geweldig!
20 May 2021
Je beoordeling toevoegen

Bossman 
Baard Conditioner - Gold

€19,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Bossman Baard Conditioner - Gold, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard in de fijne Gold geur van Cederhout en Dennennaalden.

De Baard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baardolie en baard balsem. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Bossman denkt graag met je mee en komt met deze Baard Conditioner. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. Betaine in deze Conditioner gewonnen uit Bieten Extract zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

De Bossman Baard Conditioner komt in 4 geuren waaronder deze Gold. De Gold is een frisse geur van Cederhout en de olie uit Dennennaalden, alsof je jezelf in de natuur waant.

De Bossman Baard Conditioner komt in 5 geuren;

Bossman Baard Conditioner - Gold
Bossman Baard Conditioner - Magic
Bossman Baard Conditioner - Hammer
Bossman Baard Conditioner - Stagecoach
Bossman Baard Conditioner - Naked

De Baard Conditioner breng je aan na het wassen van jouw baard. Ruime hoeveelheid aanbrengen in een vochtig baard, 2 minuten laten intrekken en uitspoelen met voldoende water. Jouw baard is weer in topconditie!

Water, Soybean Oil, Octyl Palmitate, Stearalkonium Chloride, Castor Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Betaine, Sunflower Seed Oil, Glycerin, Coconut Oil, Shea Butter, Polysorbate 80, Mango Butter, Cocoa Butter, Argan Oil, Avocado Oil, Aloe Leaf Juice, Hydrolyzed Soy Protein, Panthenol, Rosemary Leaf Extract,Jojoba Esters, Behentrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Bossman Beard

Bossman Beard komt uit de Beard-State van de USA, Texas. Opgericht door Stephen Condon, trotse eigenaar van een majestueus baard. Na het groeien van een fatsoenlijke baard vind Stephen niet de producten om zijn baard te verzorgen die voldeden aan zijn eisen, natuurlijke ingrediënten en goede geuren, dat hij besloot het hef in eigen handen te nemen. Bossman Beard was opgericht. Met een prachtige collectie baardproducten en een aantal zeer fijne geuren heeft verovert Bossman na de USA ook in rap tempo ons land. Met de Jelly toch wel als meest bijzondere product.

Kenmerken

  • Verzorgend effect

  • Versterkt en repareert de baard

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen