Je beoordeling toevoegen
-9%

Bossman 
Cleansing Care Package - Magic

€44,85
€40,95
Tijdelijk uitverkocht

De Cleansing Care Package Magic van Bossman Beard Company, een complete set reiniging voor jouw baard met een voedende Conditioner en een shower baard borstel die zorgen voor een sterke en gezonde baard.


Inhoud:
Bossman Baard Zeep
Bossman Baard Conditioner - Magic
Bossman Baard Borstel - Shower

Bossman Baard Zeep

Deze all-natural Baard Zeep van Bossman is een must-have voor iedere badkamer. De zeep bestaat uit een mix van verschillende natuurlijke oliën, boters en andere verzorgende ingrediënten die je huid, baard en je haar zullen trakteren op een goede reiniging en verzorging. Ook heeft de zeep een goede hydraterende werking wat uitdroging voorkomt en zorgt voor een heerlijk zachte huid en baard. Niet alleen geeft de zeep je huid een goede reiniging en verzorging, maar het helpt ook tegen huidirritaties zoals acné, eczeem, roos en Psoriasis. 

Bossman Baard Conditioner - Magic

De Bossman Baard Conditioner, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard met een geur van Sandalwood & Vanille.

De Baard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baardolie en baard balsem. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Bossman denkt graag met je mee en komt met deze Baard Conditioner. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. Betaine in deze Conditioner gewonnen uit Bieten Extract zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

De Bossman Baard Conditioner komt in 4 geuren waaronder deze Hammer. De Magic Baard Conditioner heeft kenmerkende fijne geur die het beste wordt omschreven als een mix van Sandalwood en Vanilla met noten van Bergamot, Patchouli. Dit was niet voor niets door Original geur van Bossman.

Bossman Baard Borstel - Shower

De Baard borstel Shower van Bossman is gemaakt om shampoo en conditioner goed in de baard en de onderliggende huid te masseren. De borstel zorgt er voor dat de shampoo diep in de poriën van de huid onder de baard wordt gebracht en het helpt de huid beter te hydrateren. Ook stimuleert de borstel je bloedstroom en hij haalt dode huidcellen weg. De borstel heeft een fijn ontwerp waardoor hij zeer makkelijk is in gebruik.

Kenmerken

  • Geeft je baard een goede verzorging

  • Heeft een mysterieuze geur

  • Voorkomt irritaties van de baard

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen