Je beoordeling toevoegen
-10%

Bossman 
Essentials Care Package - Gold

€58,85
€52,95
Tijdelijk uitverkocht

De Essentials Care Package Gold van Bossman Beard Company, de complete verzorging voor jouw baard met de Jelly Baardolie, Baard Conditioner en de Beard Balsem.

Een goede deal is dit, de Essentials Care Package van Bossman, niet alleen scoor je zo voordelig een fijne producten van Bossman, het is ook gewoon goede verzorging om die baard in topconditie te houden.

Inhoud:
Bossman Jelly Baardolie - Gold
Bossman Baard Conditioner - Gold
Bossman Baard Balsem - Gold

Bossman Jelly Baardolie Gold

De Bossman Jelly Baardolie - Gold, een revolutie op het gebied van Beardcare en een ideaal product voor de langere baard met de geur van Cederhout en Dennennaalden.

Hoe meer lengte je baard heeft, hoe dorstiger deze wordt naar olie en hoe meer hij ervan op slokt. Om dit binnen de perken te houden heeft Bossman de Jelly Baardolie ontwikkeld, deze is iets dikker en steviger dan een baard olie. Het voordeel hiervan is dat de haren en de huid de Jelly langzamer opnemen en je dus langer profijt hebt van de verzorging. De Jelly is nog wel dun genoeg om goed te kunnen verdelen.

De Bossman Jelly komt in 4 geuren, hier hebben we de Gold. De Gold is een frisse geur van Cederhout en de olie uit Dennenaalden, alsof je jezelf in de natuur waant.

Bossman Baard Conditioner - Gold

De Bossman Baard Conditioner, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard in de fijne Gold geur van Cederhout en Dennennaalden.

De Baard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baardolie en baard balsem. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Bossman denkt graag met je mee en komt met deze Baard Conditioner. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. Betaine in deze Conditioner gewonnen uit Bieten Extract zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

De Bossman Baard Conditioner komt in 4 geuren waaronder deze Gold. De Gold is een frisse geur van Cederhout en de olie uit Dennenaalden, alsof je jezelf in de natuur waant.

Bossman Baard Balsem - Gold

De Bossman Baard Balsem - Gold is een Medium Hold Beard Balm gemaakt van natuurlijke ingrediënten en heeft een frisse geur van Cederhout en het Dennenbos.

De Bossman Baard Balsem wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Mango, Shea Butter en fijne essentiële oliën. Deze ingrediënten versterken de haren en de haarwortel, daarmee zorgt de balsem voor een gezonde en goed verzorgde baard. De balsem heeft een Medium Hold, dit maakt jouw baard niet hard maar zorgt voor een strakke baard zorgen die wilde baardhaartjes.

Je kunt de Baard Balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Beard Oil Jelly als Styling.

Kenmerken

  • Geeft je baard een complete verzorging

  • Heeft de fijne geur van Cederhout en Dennennaalden

  • Houdt de baard in topconditie

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen