Je beoordeling toevoegen
-10%

Bossman 
Essentials Care Package - Magic

€58,85
€52,95
Morgen in huis
8 op voorraad

De Essentials Care Package Magic van Bossman Beard Company, de complete verzorging voor jouw baard met de Jelly Baardolie, Baard Conditioner en de Beard Balsem.

Een goede deal is dit, de Essentials Care Package van Bossman, niet alleen scoor je zo voordelig een fijne producten van Bossman, het is ook gewoon goede verzorging om die baard in topconditie te houden.

Inhoud:
Bossman Jelly Baardolie - Magic
Bossman Baard Conditioner - Magic
Bossman Baard Balsem - Magic

Bossman Jelly Baardolie - Magic

De Bossman Jelly Baardolie Hammer, een revolutie op het gebied van Beardcare en een ideaal product voor de langere baard met een fijne geur uit een mix van Sandalwood & Vanilla.

Hoe meer lengte je baard heeft, hoe dorstiger deze wordt naar olie en hoe meer hij ervan op slokt. Om dit binnen de perken te houden heeft Bossman de Jelly Baardolie ontwikkeld, deze is iets dikker en steviger dan een baardolie. Het voordeel hiervan is dat de haren en de huid de Jelly langzamer opnemen en je dus langer profijt hebt van de verzorging. De Jelly is nog wel dun genoeg om goed te kunnen verdelen.

De Bossman Jelly komt in 4 geuren waaronder deze Magic. De Jelly Baardolie heeft een kenmerkende fijne geur die het beste wordt omschreven als een mix van Sandelwood en Vanilla met noten van Bergamot, Patchouli. Dit was niet voor niets door Original geur van Bossman.

Bossman Baard Conditioner - Magic

De Bossman Baard Conditioner, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard met een geur van Sandalwood & Vanille.

De Baard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baardolie en baard balsem. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Bossman denkt graag met je mee en komt met deze Baard Conditioner. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. Betaine in deze Conditioner gewonnen uit Bieten Extract zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

De Bossman Baard Conditioner komt in 4 geuren waaronder deze Hammer. De Magic Baard Conditioner heeft kenmerkende fijne geur die het beste wordt omschreven als een mix van Sandalwood en Vanilla met noten van Bergamot, Patchouli. Dit was niet voor niets door Original geur van Bossman.

Bossman Baard Balsem - Magic

De Bossman Baard Balsem - Magic is een Medium Hold Beard Balm gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De balsem heeft een kenmerkende fijne geur die het beste wordt omschreven als een mix van Sandelwood en Vanilla met noten van Bergamot, Patchouli. Dit was niet voor niets door Original geur van Bossman.

De Bossman Baard Balsem wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Mango, Seha Butter en fijne essentiële oliën. Deze ingrediënten versterken de haren en de haarwortel, daarmee zorgt de balsem voor een gezonde en goed verzorgde baard. De balsem heeft een Medium Hold, dit maakt jouw baard niet hard maar zorgt voor een strakke baard zorgen die wilde baardhaartjes.

Je kunt de Baard Balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Jelly Baardolie als Styling.

Kenmerken

  • Geef je baard een goede verzorging

  • Houdt je baard in topconditie

  • Makkelijk te gebruiken

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen