Je beoordeling toevoegen
-10%

Bossman 
Essentials Care Package - Stagecoach

€58,85
€52,95
Morgen in huis
8 op voorraad

De Essentials Care Package Stagecoach van Bossman Beard Company, de complete verzorging voor jouw baard met de Jelly Baardolie, Baard Conditioner en de Baard Balsem.

Een goede deal is dit, de Essentials Care Package van Bossman, niet alleen scoor je zo voordelig een fijne producten van Bossman, het is ook gewoon goede verzorging om die baard in topconditie te houden.

Inhoud:
Bossman Jelly Baardolie - Stagecoach
Bossman Baard Conditioner - Stagecoach
Bossman Baard Balsem - Stagecoach

Bossman Jelly Baardolie - Stagecoach

De Bossman Jelly Baardolie Hammer, een revolutie op het gebied van Beardcare en een ideaal product voor de langere baard met een zoete stevige geur van Leer, Tabak en Bourbon.

Hoe meer lengte je baard heeft, hoe dorstiger deze wordt naar olie en hoe meer hij ervan op slokt. Om dit binnen de perken te houden heeft Bossman de Jelly Baardolie ontwikkeld, deze is iets dikker en steviger dan een baardolie. Het voordeel hiervan is dat de haren en de huid de Jelly langzamer opnemen en je dus langer profijt hebt van de verzorging. De Jelly is nog wel dun genoeg om goed te kunnen verdelen.

De Bossman Jelly komt in 4 geuren waaronder deze Stagecoach. De Stagecoach is min of meer een eerbetoon aan de Texas Cowboy, met de zoete geur van leer, zoete tabak en oude Bourbon is de Stagecoach de geur voor vent.

Bossman Baard Conditioner - Stagecoach

De Bossman Baard Conditioner - Stagecoach, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard met een geur van Leer, Tabak en Bourbon.

De Baard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baardolie en baard balsem. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Bossman denkt graag met je mee en komt met deze Baard Conditioner. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. Betaine in deze Conditioner gewonnen uit Bieten Extract zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

De Bossman Baard Conditioner komt in 4 geuren waaronder deze Stagecoach. De Stagecoach is min of meer een eerbetoon aan de Texas Cowboy, met de zoete geur van leer, zoete tabak en oude Bourbon is de Stagecoach de geur voor vent.

Bossman Baard Balsem - Stagecoach

De Bossman Baard Balsem - Stagecoach is een Medium Hold Beard Balm gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De Stagecoach is min of meer een eerbetoon aan de Texas Cowboy, met de zoete geur van leer, zoete tabak en oude Bourbon is de Stagecoach de geur voor vent.

De Bossman Baard Balsem wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Mango, Seha Butter en fijne essentiële oliën. Deze ingrediënten versterken de haren en de haarwortel, daarmee zorgt de Baard Balsem voor een gezonde en goed verzorgde baard. De Baard Balsem heeft een Medium Hold, dit maakt jouw baard niet hard maar zorgt voor een strakke baard zorgen die wilde baardhaartjes.

Je kunt de Baard Balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Jelly Baardolie als Styling.

Kenmerken

  • Complete verzorging voor de baard

  • Houdt je baard in topconditie

  • Heeft de mannelijke geur van leer, zoete tabak en oude bourbon

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen