Je beoordeling toevoegen
-7%

Bossman 
Jelly Baardolie + Baard Pomade - Gold

€42,90
€39,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

Met deze set van Bossman geniet je van een goed verzorgde en mooi gemodelleerde baard met een heerlijke geur. De set bestaat uit de Jelly Baardolie om je baard te verzorgen, en een baard pomade om je baard vervolgens mee in model te brengen.

 

Jelly Baardolie

De Bossman Jelly Baardolie Gold, een revolutie op het gebied van Beardcare en een ideaal product voor de langere baard met de geur van Cederhout en Dennenaalden.

Hoe meer lengte je baard heeft, hoe dorstiger deze wordt naar olie en hoe meer hij ervan op slokt. Om dit binnen de perken te houden heeft Bossman de Jelly Baardolie ontwikkeld, deze is iets dikker en steviger dan een baardolie. Het voordeel hiervan is dat de haren en de huid de Jelly langzamer opnemen en je dus langer profijt hebt van de verzorging. De Jelly is nog wel dun genoeg om goed te kunnen verdelen.

De Bossman Jelly komt in 5 geuren, hier hebben we de Gold. De Gold is een frisse geur van Cederhout en de olie uit Dennenaalden, alsof je jezelf in de natuur waant.

 

Baard Pomade

De baard pomade van Bossman is uniek in z'n soort. Met z'n innovatieve formule biedt deze baard pomade de verzorging maar ook de styling die een baard nodig heeft. Waar baard balsem- en wax net tekort schieten in het geven van hold en controle over een baard doet deze baard pomade dat wel. Dit product is perfect voor korte baarden die in model moeten blijven of grote wilde baarden die in bedwang gehouden moeten worden. Het kan geheractiveerd worden door het te kammen gedurende de dag. 

*let op: Ook geschikt om je haar mee te stylen.

Jelly Baardolie

Breng de Jelly Beard Oil aan op een redelijk droge en schone baard. Neem een kleine hoeveelheid van de Jelly en rub de Jelly in je handen warm. Verdeel de Jelly met de handen of met een kam door de baard.

Baard Pomade

  1. Verwarm een kleine hoeveelheid baard pomade tussen de handpalmen.
  2. Masseer dit goed in de baard en/of snor.
  3. Kam of borstel de baard in model.

Jelly Baardolie

Soy Bean Oil, Beeswax, Castor Seed Oil, Sunflower Seed Oil, Avocado Oil, Shea Butter, Cocoa Seed Butter, Tocopherol, Essential Oil Scent.

Baard Pomade

Water, Mango Seed Butter, Cocoa Seed Butter, Shea Butter, Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride, Lanolin Wax, PVP, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Tribehenin, Ceteareth-25, Phenoxyethanol Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Kenmerken

  • Heeft een heerlijke natuurlijke geur

  • Verzorgt de baard

  • Zorgt ervoor dat je baard er prachtig uitziet

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen