Jim
Ik heb deze vroeger ook een paar x gehad. ik vind het nieuwe design erg mooi. wellicht is dat al een poosje maar ik vind dit mooier dat het rode flesje. deze net gekocht samen met de Prorasso wood en spice. weet je nou echt niet welke olie je moet kiezen, dan zou ik voor de wood en spice gaan. Ik heb al zoveel complimenten ontvangen en voor +/- 10-. kan je het altijd proberen. nu ook weer lekker de stagecoach erbij !
05 Jan 2022
JJ A.
Heel, heel erg fijne olie! Ruikt heerlijk zoet, kruidig. Elke keer als je even met je vingers door de baard gaat komt het geurtje weer los. Door de crèmeachtige olie is het makkelijk aan te brengen en te stylen. Toch zou ik wensen dat de haren wat zachter en minder stug worden, dat mis ik nog. Maarrr zeker een aanrader!
01 Oct 2020
Hans D.
Geweldig spul om je baard te verzorgen, ook goede hydratatie van de huid zodat kriebelen verleden tijd is. Maar de geur: deze is te lekker. Ken je die reclame van Axe nog waarin na het aanbrengen honderden vrouwen op je afstormen? Nou als ik Bossman Stagecoach aanbrengt heb ik dat effect x 1000. Dus wees gewaarschuwd ;-)
02 Jun 2020
Je beoordeling toevoegen
Bestseller

Bossman 
Jelly Baardolie - Stagecoach

€20,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

De Bossman Jelly Baardolie - Stagecoach, een revolutie op het gebied van Beardcare en een ideaal product voor de langere baard met een zoete stevige geur van Leer, Tabak en Bourbon.

Hoe meer lengte je baard heeft, hoe dorstiger deze wordt naar olie en hoe meer hij ervan op slokt. Om dit binnen de perken te houden heeft Bossman de Jelly Baardolie ontwikkeld, deze is iets dikker en steviger dan een baardolie. Het voordeel hiervan is dat de haren en de huid de Jelly langzamer opnemen en je dus langer profijt hebt van de verzorging. De Jelly is nog wel dun genoeg om goed te kunnen verdelen.

De Bossman Jelly komt in 4 geuren waaronder deze Stagecoach. De Stagecoach is min of meer een eerbetoon aan de Texas Cowboy, met de zoete geur van leer, zoete tabak en oude Bourbon is de Stagecoach de geur voor een echte vent.

De Bossman Jelly Baardolie komt in 4 geuren;

Bossman Jelly Baardolie - Gold
Bossman Jelly Baardolie - Magic
Bossman Jelly Baardolie - Hammer
Bossman Jelly Baardolie - Stagecoach
Bossman Jelly Baardolie - Naked

Breng de Jelly Baardolie aan op een redelijk droge en schone baard. Neem een kleine hoeveelheid van de Jelly en rub de Jelly in je handen warm.  Verdeel de Jelly met de handen of met een kam door de baard

Soy Bean Oil, Beeswax, Castor Seed Oil, Sunflower Seed Oil, Avocado Oil, Shea Butter, Cocoa Seed Butter, Tocopherol, Essential Oil Scent.

Bossman Beard

Bossman Beard komt uit de Beard-State van de USA, Texas. Opgericht door Stephen Condon, trotse eigenaar van een majestueus baard. Na het groeien van een fatsoenlijke baard vind Stephen niet de producten om zijn baard te verzorgen die voldeden aan zijn eisen, natuurlijke ingrediënten en goede geuren, dat hij besloot het hef in eigen handen te nemen. Bossman Beard was opgericht. Met een prachtige collectie baardproducten en een aantal zeer fijne geuren heeft verovert Bossman na de USA ook in rap tempo ons land. Met de Jelly toch wel als meest bijzondere product.

Kenmerken

  • Ideaal voor een langere baard

  • Verzorgend effect

5 sterren uit 11 reviews
Uw review toevoegen