Pascal
Om te beginnen wat een service weer! Gisteren besteld en vandaag in huis... netjes! Meteen aan de slag gegaan met deze zware metalen baardkam... wat een prachtig stuk gereedschap weer van Bossman! Het overtreft mijn verwachtingen en ook mijn houten kammen! Geweldig ding dus en echt de moeite waard, vooral gezien de prijs!
11 Sep 2020
Je beoordeling toevoegen

Bossman 
Baard & Snorkam - Metaal

€14,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Bossman Baard & Snorkam - Metaal met grovere tanden voor het stylen en in model brengen van jouw baard. De kam heeft geronde randen voor een aangenaam gevoel. Het glijd zonder moeite door het haar, komt overal bij en heeft 8 tanden die het makkelijker maken om je snor te stylen. 

Komt in een lederen hoesje.

Bossman Beard

Bossman Beard komt uit de Beard-State van de USA, Texas. Opgericht door Stephen Condon, trotse eigenaar van een majestueus baard. Na het groeien van een fatsoenlijke baard vind Stephen niet de producten om zijn baard te verzorgen die voldeden aan zijn eisen, natuurlijke ingrediënten en goede geuren, dat hij besloot het hef in eigen handen te nemen. Bossman Beard was opgericht. Met een prachtige collectie baardproducten en een aantal zeer fijne geuren heeft verovert Bossman na de USA ook in rap tempo ons land. Met de Jelly toch wel als meest bijzondere product.

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen