Je beoordeling toevoegen
-5%

Bossman 
Snorwax - MUDstache - Unscented

€18,95
€17,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Bossman Snorwax - MUDstache - Unscented, een water-basis wax voor je snor die erg gemakkelijk aan te brengen is en jouw snor de hele dag in model houdt.

De Bossman Snorwax - MUDstache - Unscented is de vervanger voor alle snorwaxen van Bossman. Bossman is ervan overtuigd dat een geurloze wax zo dicht onder jouw neus beter is.

Neem een kleine hoeveelheid snorwax en verdeel deze tussen je vingers. Breng de Wax aan op je snor en begin hem vanaf het midden van jouw snor te verdelen. Style en die snor is er klaar voor.

Lanolin, Beeswax, Carnuba Wax, Caramel, Coconut Oil, Tribehenin, Sorbitol, Ceteareth-25, Caprylic Triglyceride, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol

Bossman Beard

Bossman Beard komt uit de Beard-State van de USA, Texas. Opgericht door Stephen Condon, trotse eigenaar van een majestueuze baard. Na het groeien van een fatsoenlijke baard vind Stephen niet de producten om zijn baard te verzorgen die voldeden aan zijn eisen, natuurlijke ingrediënten en goede geuren, dat hij besloot het hef in eigen handen te nemen. Bossman Beard was opgericht. Met een prachtige collectie baardproducten en een aantal zeer fijne geuren heeft verovert Bossman na de USA ook in rap tempo ons land. Met de Jelly toch wel als meest bijzondere product.

Kenmerken

  • Water-basis

  • Erg gemakkelijk aan te brengen

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen