Je beoordeling toevoegen

Bossman 
Baard Balsem - Magic

€19,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Bossman Baard Balsem - Magic is een Strong Hold Baard Balsem gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De Balm heeft een kenmerkende fijne geur die het beste wordt omschreven als een mix van Sandelwood en Vanilla met noten van Bergamot, Patchouli. Dit was niet voor niets door Original geur van Bossman.

De Bossman Baard Balsem wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Mango, Shea Butter en fijne essentiële oliën. Deze ingrediënten versterken de haren en de haarwortel, daarmee zorgt de balsem voor een gezonde en goed verzorgde baard. De balsem heeft een Strong Hold, dit maakt jouw baard niet hard maar zorgt voor een strakke baard zorgen die wilde baardhaartjes.

Je kunt de Baard Balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Jelly Baardolie als Styling.

De Bossman Baard Balsem komt in 4 geuren;

Bossman Baard Balsem - Gold
Bossman Baard Balsem - Magic
Bossman Baard Balsem - Hammer
Bossman Baard Balsem - Stagecoach
Bossman Baard Balsem - Naked

Rub en warm de Baard Balsem op in de handen, verdeel de Baard Balsem over de baard en kam deze eventueel in de baard om de Baard Balsem goed te verdelen. Je kunt de Baard Balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Jelly Baardolie als Styling.

Coconut Oil, Beeswax, Soybean Oil, Sunflower Seed Oil, Shea Butter, Cocoa Seed Butter, Mango Seed Butter, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Essential Oil scent

Bossman Beard

Bossman Beard komt uit de Beard-State van de USA, Texas. Opgericht door Stephen Condon, trotse eigenaar van een majestueus baard. Na het groeien van een fatsoenlijke baard vind Stephen niet de producten om zijn baard te verzorgen die voldeden aan zijn eisen, natuurlijke ingrediënten en goede geuren, dat hij besloot het hef in eigen handen te nemen. Bossman Beard was opgericht. Met een prachtige collectie baardproducten en een aantal zeer fijne geuren heeft verovert Bossman na de USA ook in rap tempo ons land. Met de Jelly toch wel als meest bijzondere product.

Kenmerken

  • Strong hold

  • Natuurlijke ingrediënten

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen