Frans
Super spul. Gebruik vooral niet te veel, juist een klein beetje verzorgt het beste. Smelt direct in je handen. Smeert goed uit in de baard. Heeft een betere hold dan de balms die ik van andere merken (mad viking, Zeus, Ahma beard) heb gebruikt. Houdt de eigenwijze haren goed in bedwang. Trekt snel in, geen vet of plakkerig gevoel. Kan trekkerig voelen wanneer er te veel in de baard wordt gesmeerd. Al met al, zeer tevreden!
13 Feb 2022
Je beoordeling toevoegen
-10%

Bossman 
Baard Balsem - Naked

€19,95
€17,96
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad

De Bossman Baard Balsem - Naked is een Strong Hold Beard Balm gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De Naked serie is een serie zonder geur, geen natuurlijke geur maar nagenoeg geurloos. Perfect als je die dure parfum wilt ruiken en niet de baardbalsem.

De Bossman Baard Balsem wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Mango, Shea Butter en fijne essentiële oliën. Deze ingrediënten versterken de haren en de haarwortel, daarmee zorgt de balsem voor een gezonde en goed verzorgde baard. De balsem heeft een Strong Hold, dit maakt jouw baard niet hard maar zorgt voor een strakke baard zorgen die wilde baardhaartjes.

Je kunt de Baard Balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Jelly Baardolie als Styling.

De Bossman Baard Balsem komt in 5 geuren;

Bossman Baard Balsem - Gold
Bossman Baard Balsem - Magic
Bossman Baard Balsem - Hammer
Bossman Baard Balsem - Stagecoach
Bossman Baard Balsem - Naked

Rub en warm de Baard Balsem op in de handen, verdeel de Baard Balsem over de baard en kam deze eventueel in de baard om de Baard Balsem goed te verdelen. Je kunt de Baard Balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Jelly Baardolie als Styling.

Coconut Oil, Soybean Oil, Beeswax, Behentrimonium Methosulfate, Sunflower Seed Oil, Shea Butter, Lanolin, Mango Seed Butter, Cocoa Seed Butter, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Cetyl, Stearyl, Cetearyl Alcohol

Bossman Beard

Bossman Beard komt uit de Beard-State van de USA, Texas. Opgericht door Stephen Condon, trotse eigenaar van een majestueus baard. Na het groeien van een fatsoenlijke baard vind Stephen niet de producten om zijn baard te verzorgen die voldeden aan zijn eisen, natuurlijke ingrediënten en goede geuren, dat hij besloot het hef in eigen handen te nemen. Bossman Beard was opgericht. Met een prachtige collectie baardproducten en een aantal zeer fijne geuren heeft verovert Bossman na de USA ook in rap tempo ons land. Met de Jelly toch wel als meest bijzondere product.

Kenmerken

  • Strong hold

  • Natuurlijke ingrediënten

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen