Bossman

Het ontstaan van Bossman

De oprichter van Bossman, Stephen Condon, staat bekend om zijn prachtige baard. Tijdens het laten groeien van zijn baard merkte hij dat zijn dikke baard onhandelbaar en in de war begon te raken. Na vele merken te hebben getest en onderzocht, merkte Stephen dat bijna alle baardoliën vrijwel gelijk waren en binnen een normaal budget niet geschikt waren om zijn baard goed genoeg te verzorgen en hydrateren. Hierdoor begon Stephen zijn eigen baardolie te creëeren en de eerste jelly beard oil was geboren. De jelly beard oil viel direct in de smaak en tegenwoordig heeft Bossman zijn assortiment flink uitgebreid en zeer kwalitatieve scheerproducten voor een goede prijs op de markt gebracht.

 

Innovatie

De producten van Bossman zijn niet je hedendaagse scheerproducten die je bij de drogist op de hoek kunt halen, maar hebben stuk voor stuk een nieuwe innovatie om je baardverzorging nog meer te perfectioneren. Zo is de jelly beard oil geschikt voor twee keer zo dikke baarden als standaard en helpt daarmee veel mensen met dikkere baarden die problemen ervaren bij het zoeken naar de juiste baardolie.

 

Natuurlijke ingrediënten

De producten van Bossman zijn volledig gemaakt van natuurlijke en verantwoorde ingrediënten om je baard de beste verzorging te garanderen. Elke batch wordt door Bossman getest om de hoge kwaliteit steeds weer waar te maken.

 

Geuren

Een van de specialiteiten en kenmerken van Bossman zijn de heerlijke geuren die ze gebruiken. De producten van bossman komen in de geuren Gold, Hammer, Magic, Naked, Stagecoach en Royal Oud. Deze zullen je voorzien van een heerlijke geur en zullen je veel zelfvertrouwen geven.

Gold: De frisse topnoten van citroen, lavendel en bergamot, in combinatie met de middelnoten van cederhout, spar en vetiver, en de middelnoten van rozemarijn, saffraan en sandelhout zorgen voor een heerlijke frisse geur met een stimulerende en schoon effect. 

Hammer: Deze geur is ontworpen voor de mannen die niet opgeven en altijd door gaan. De mix met geurnoten van lavendel en vanille, in combinatie met de noten van geranium en patchoeli creëeren een sterke mechanische geur die geschikt is voor de echte doe-het-zelver.

Magic: De warme mix van rijke sandelhout- en vanilleoliën stimuleren de bergamot, patchoeli en wierookaccenten wat zorgt voor een magische geur. Deze geur is perfect voor speciale gelegenheden en dagen waarop je je baard een speciale geur wilt geven.

Naked: De Naked producten van Bossman hebben geen geur. Dit is perfect voor de mannen die houden van hun natuurlijke geur of als je bijvoorbeeld al een aftershave hebt met een geur waar je van houdt.

Stagecoach: De combinatie met de geur van leer, zoete tabak en verouderde bourbon, geeft de Stagecoach een echte warme mannengeur. 

Royal Oud: De geurnoten van cederhout en bergamot worden versterkt door de hints van citroen-, kruidnagel- en peperolie, en zorgen met deze unieke combinatie voor een warme geur die van iedereen de aandacht trekt.