Je beoordeling toevoegen

Brush on Block 
Mineral Sunscreen - SPF 30 - Refill

€34,95
Levertijd werkdagen
Nog 2 op voorraad

De Mineral Sunscreen van Brush on Block is een zonnebrand in poedervorm. De zonnebrand is gemaakt van natuurlijke ingrediënten wat deze geschikt maakt voor alle huidtypes.

De poeder is ideaal voor mannen met een kaal hoofd, omdat een vettige zonnebrand je hoofdhuid vaak teveel laat glimmen. Ook laat de zonnebrand geen vettig gevoel achter. Dit maakt de zonnebrand perfect voor sporters en voor degenen die zich willen beschermen tegen de zon, maar niet dat vettige gevoel houden. 

De zonnebrand is eenvoudig aan te brengen met de borstel welke ook gemakkelijk kan worden gewassen. Daarnaast heeft de zonnebrand een SPF van 30, is deze waterbestendig en beschermd deze je huid tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De zonnebrand is geschikt voor zowel volwassenen, als kinderen.

Let op: Deze Refill is de hervulling voor de Mineral Sunscreen van Brush on Block.

Gebruik deze refill als de hervulling voor de Mineral Sunscreen van Brush on Block.

Actieve ingredienten: Titaanoxide en Zinkoxide.

Inactieve ingredienten: Alumina, Boornitride, Kamille-extract, Groene thee extract, Honeysuckle Flower Extract, ijzeroxide, Jojobal Olie, Mica, Rijst Lipiden, Rijstzetmeel, Saffloer olie, Silica, Stearinezuur en Trietoxycaprylylsilane.

Kenmerken

  • Zonnebrand in poedervorm

  • Ideaal voor mannen met een kaal hoofd

  • Laat geen vettig gevoel achter

  • Waterbestendig

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen