Helaas..
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Keer met de knop hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

Bulldog

Of je als man nou een droge, normale, gevoelige, vette of rijpe huid hebt, Bulldog is het merk dat jou wil helpen en jou op je allerbest wil laten voelen. Bulldog is, net als de hond, een echte allemansvriend en zal daarom geen enkele huidtype uitsluiten. 

 

“De beste vriend van de man.”

Of je nou lijkt op een engel of een neushoorn, Bulldog wil ook jou helpen. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor mannen met elke huidtype mogelijk.

 

“Producten waar we van houden, gemaakt door mensen die we kennen.”

Bulldog is nogal trots op hun producten én de mensen die ze maken. De producten bevatten fijne natuurlijke ingrediënten. Deze worden gemengd met geselecteerde man-made ingrediënten om een ongeëvenaard resultaat te bieden voor een betaalbare prijs. 

 

“Vegetarisch, vegan en cruelty free”

Vanaf dag 1 wil het merk al beslissingen maken waar hun klanten trots op kunnen zijn. Daarom zijn alle producten cruelty free en geschikt voor vegetariërs en vegans. Bulldog heeft nog nooit microplastics, synthetische luchtjes of nep kleuren in hun producten gebruikt en dit zullen ze ook nooit doen. 

 

Het ontstaan van Bulldog

Bulldog is ontstaan in 2005 toen de oprichter, Simon Duffy, op zoek was naar geschikte skincare producten voor zichzelf. Tot zijn verbazing was dat niet tot nauwelijks te vinden. Er waren uiteindelijk wel producten die hij gebruikte, maar er was geen enkel product waar hij gek op was. En als je iets niet kan vinden dat je graag wil hebben, dan ga je het zelf maken. 

 

Bulldog skincare en baardproducten

Bulldog heeft een uitgebreide lijn met gezichtsverzorging. Je kunt kiezen voor een moisturizer, een cleanser of gezichtsscrub. Deze producten zijn er in meerdere varianten voor meerdere huidtypen. Op deze manier wordt jouw specifieke huidtype zo goed mogelijk verzorgd.

Ook heeft Bulldog producten voor baardverzorging. Ben je op zoek naar een goede baardbalsem, baardolie, baardshampoo of baardconditioner? Bulldog is your man. 

 

Bulldog producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Bulldog? Bestel dan jouw Bulldog producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!