Je beoordeling toevoegen

Bullfrog 
Eau de Toilette - Elements: Earth

€49,95
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad

Met deze Eau de Toilette-lijn is het Bullfrog gelukt de vier essentiële elementen van de natuur (lucht, water, vuur & aarde) uit te drukken in stuk voor stuk een unieke geur.

Geur: Earth (Aarde), een concrete sterke geur. Perfect voor de rationele man die stevig in zijn schoenen staat.

De geur opent met de belangrijke topnoten van mandarijn, sinaasappel en bittere grapefruit. In het hart worden de exotische hints versterkt met geurnoten als Sichuan-peper en Afrikaanse geranium, terwijl de basisnoten van patchouli, vetiver, benzoë en cederhout, de geur zijn sterke karakter meegeven.

Breng een kleine hoeveelheid Eau de Toilette aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat Eau de Toilette in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39C), PARFUM (GEUR), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMAAT, ETHYLHEXYLSALICYLAAT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, CITRONELLOL, HYDRAULINALYL, AUDRAULACINN HYDRAULISCH HYDRAULISCHE HY

Kenmerken

  • Heeft een concrete, sterke geur

  • Perfect voor de rationele man die stevig in zijn schoenen staat

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen