Je beoordeling toevoegen

Bullfrog 
Eau de Toilette - Elements: Fire

€49,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Met deze Eau de Toilette-lijn is het Bullfrog gelukt de vier essentiële elementen van de natuur (lucht, water, vuur & aarde) uit te drukken in stuk voor stuk een unieke geur.

Geur: Fire (Vuur), een levendige ontembare geur die perfect is voor de gepassioneerde man die niet bang is zijn emoties te tonen.

De geur opent met levendige citrusnoten, zoals mandarijn en citroenschil. De fruitige hartnoten, zoals muntblaadjes en zwarte bes, versterken de geur, terwijl de basisnoten de geur ondersteunen met een basis van patchouli en eikenmos.

Breng een kleine hoeveelheid Eau de Toilette aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat Eau de Toilette in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39C), PARFUM (GEUR), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYLSALICYLAAT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, CITRONELLHAOL, LEMONEEN, LINOMETHAN

Kenmerken

  • Heeft een levendige, ontembare geur

  • Perfect voor de gepassioneerde man die niet bang is zijn emoties te tonen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen