Talal J.
Een product die ik elke man aanraad als ze niet een kapsel willen dat eruit ziet alsof je potten wax heb gebruikt. Hiervan gebruik je een beetje en je kan letterlijk je haar in elk directie stylen en bovendien is het een natuurlijk product. Ook zeker aangeraden voor mannen met haaruitval!
01 Oct 2020
Rick v.
Eén van de betere waxen die op de markt zijn. Als je ‘s ochtends in de spiegel kijk en jezelf rot schrikt van dik en ontploft haar, geen zorgen. Lekker een douche nemen, de tijd in het föhnen steken, dan is één vingerkootje van deze sticky wax voldoende. Uitwassen gaat redelijk met water en shampoo en anders verkoopt the Alpha Men ook nog shampoo die echt alles uit je haar kan wassen.
03 May 2020
Uw review toevoegen

By Vilain 
Gold Digger

€21,95
Morgen in huis
10+ op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Gold Digger van By Vilain is een professionele, hoog presterende haar wax met een extreme hold en matte finish. Het helpt je de meeste spectaculaire kapsels met gemak te creëren. Het maakt je haar dikker door het meer textuur te geven en zorgt voor een matte finish zonder shine. 

Pas een kleine hoeveelheid van de wax toe op droog haar (bij voorkeur in model geföhnd) en creëer de gewenste style. Pas de wax toe op vochtig haar voor een meer gecontroleerde look. 

Kenmerken

  • Extreme hold

  • Matte finish

4 sterren uit 9 reviews
Uw review toevoegen