Terug
13 products
Terug
13 products

BYRD

Uit een fascinatie voor de “gentleman surfer” is het haar-en verzorgingsmerk BYRD ontstaan. Het merk heeft inspiratie opgedaan uit de surfcultuur in California, USA, in de jaren 50 en 60. Zon, zout en surfen waren de belangrijkste ingrediënten van deze cultuur, en zijn daarom ook de belangrijkste ingrediënten van de producten van BYRD. Gelukkig is dat ook de perfecte combinatie voor een gezond kapsel en een gezonde huid. BYRD werkt volgens 3 kernwaarden:

 

“Barber approved”

Het merk wordt gesteund door de wetenschap en vertrouwd door barbers. BYRD’s uiteindelijke favoriete producten worden altijd eerst ellenlang getest is vertrouwde barbershops voor het uiteindelijk op de markt komt.

 

“Clean ingredients”

De samenstelling van de producten van BYRD bestaat uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten met op prestatie gebaseerde ingrediënten. Alle troep wordt eruit gefilterd tot ze daadwerkelijk een schone formule overhouden die echt werkt. 

 

“California crafted”

Echte feel-good producten die ontworpen en geproduceerd zijn in California, waar zon, zout en surfen ervoor zorgen dat jij het beste haar van de wereld krijgt.

 

Het ontstaan van BYRD

BYRD is opgericht in 2012 toen de professionele surfer Chase Wilson er goed uit wilde zien tijdens het surfen. Gemotiveerd door zijn overgrootvader die een kapperszaak bezat, begon Chase zijn eerste pomade te creëren.

De originele formule van de BYRD pomade was niet ontworpen in een lab of getest in een fabriek, maar was simpelweg geïnspireerd op de lifestyle van de man met de klassieke surfcultuur in het achterhoofd. De eerste pomade is dan ook op slechts een steenworp afstand van het strand gemaakt maar dat neemt niet weg dat de producten van BYRD vandaag de dag zorgen voor een prachtig kapsel. Een echte 50’s/60’s BYRD slick pomade is dan ook zeker te creëren met hun producten. 

 

De producten van BYRD

Alle producten van BYRD worden bedacht in “the Byrds nest” Newport Beach, California. Dit is waar de bedenkers eten, slapen, leven en inspiratie opdoen voor nieuwe producten. Het leven van zon, zee, surfen staat niet in de weg, maar baant juist een pad voor vrijheid en dit voel je terug in hun producten. 

BYRD heeft nogal wat fijne producten in hun assortiment. Check de BYRD shampoo, BYRD conditioner of andere BYRD hair products eens. Ze hebben pomade, sea salt spray, zakkammen, etc. Ook hebben ze producten voor je lichaam, waaronder een soap bar, cleanser, douchegel, etc. En mocht je al deze fijne producten nou bij elkaar willen hebben, dan hebben ze ook nog eens een toilettas. We like their thinking.

 

BYRD producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van BYRD? Bestel dan jouw BYRD producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!