Grappige cadeaus voor mannen


Een grappig cadeau voor een man moet ook daadwerkelijk een beetje grappig zijn. Met een ouderwets scheetkussen kom je niet meer weg. Daarom hebben wij verschillende unieke cadeaus uitgekozen. Dan weet je zeker dat je een leuk, origineel en grappig cadeau voor mannen hebt uitgekozen. 

Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij de volgende categorieën met grappige cadeaus voor een man gemaakt.

 

Cadeaus voor stoners

Het is niet elke dag 4/20, maar je kunt je wel elke dag voelen als op 4/20. Voor de mannen die leven volgens deze wijze, hebben wij ook wat cadeaus bij elkaar verzameld. Vind ‘ie dat groene plantje nou de lekkerste lucht ooit hebben, kijk dan eens naar de Baxter of California Pacific Cannabis Parfum. Je favoriete geur verwerkt in een luxe eau de parfum. Kijk, Snoop D O double G zal geheid anders ruiken, maar de échte kenners zullen het plantje in de verte ruiken. Zonder dat je gelijk aangehouden wordt door elke BOA, scheelt dan ook wel weer. De ZEW For Men Hemp Oil Baardbalsem weet hoe je goede hennep kan gebruiken. Je baard zal net zo gelukkig zijn als je dagelijkse stemming. 

 

Cadeaus voor kroegtijgers

De man die uren in de kroeg staat tot z’n schoenzolen vastgeplakt zitten met oud bier en uitgezweette vloeistoffen. Ook voor die man hebben we wat goede cadeaus verzameld. Denk hierbij aan een shampoo die hem doet denken aan z’n tweede thuis  zoals bijvoorbeeld de Gaijess Biershampoo. Of als ‘ie weer eens een blauwtje heeft gelopen maar dit niet wil toegeven, geef hem dan de Happy Nuts Man Slab Bar Soap No Blue Balls. En als je vriend nou echt een kater heeft, verwen hem dan met de detox die hij nodig heeft, de Solomon’s Beard Absinthe Detox Facial Scrub

 

Cadeaus voor behaarde mannen

Hairy friends, we got you. Mochten de neusharen lang genoeg zijn om te vlechten, kun je altijd de Dovo Klipette neushaartrimmer cadeau geven. Of de Razorock Scheerzeep Mudder Focker. Een uniek en grappig cadeau voor mannen die een subtiele hint moeten krijgen over hun wildgroei. 

 

Cadeaus voor kale mannen

Denk hierbij aan een shampoo met massageborstel om de kale hoofdhuid te stimuleren. Of aan de Doctor Bald Daily-Use Lotion. Allemaal producten waar je kale vriend nog echt iets aan heeft ook!

 

Cadeaus voor grijze mannen

Onze silver foxes worden heus niet vergeten. Als de leeftijd begint toe te slaan, en bij sommige mannen is dat al op hun 21e, dan kan je kiezen voor bestrijdingsmiddelen tegen de grijze haren. Een goede haarverf is altijd een uitkomst. Of een shampoo die zich juist richt op de grijs haar. Op deze manier laat je hem weten dat jij hem en zijn grijze haren (misschien wel juist niet) waardeert.

 

Cadeaus voor vermoeide papa’s

We kunnen hier wel grappig over doen, maar gun die man ook eens wat! Zoals de Anthony Anti Rimpel Serum, gezien rimpels zich ongeveer met elke slapeloze nacht vol gekrijs vermenigvuldigen. Een goede concealer zoals de Recipe For Men Concealer kan ook wel van pas komen om alle donkere kringen onder z’n ogen eens goed weg te werken. Protect the vermoeide papa at all costs.

Zoek je dus een grappig cadeau voor de man? Kijk eens rond in ons assortiment. Voor 21:00 besteld is morgen in huis! Enjoy.