Terug
7 products
Terug
7 products

Cantu Men

Cantu Men's Collection is een mannelijke lijn van het merk Cantu. Deze lijn heeft zich specifiek gericht op mannen en heeft een mooi divers aanbod verzorgingsproducten. Het merk staat vooral bekend om de shea butter in hun producten en is erg populair bij mensen in the black community met dik en krullend haar. Maar ook bij andere haartypes kan je Cantu Men gebruiken, hun producten zijn namelijk geschikt alle soorten haartypes! 

 

Het ontstaan van Cantu Men

Na het succes dat Cantu heeft behaald bij de vrouwen, heeft het merk zich bewust gericht op mannen. Goede producten van mannen zijn een stuk schaarser dan goede producten voor vrouwen. Daar moest verandering in komen en Cantu Men kwam op de markt. 

 

De producten van Cantu Men

Het merk heeft een 3-in-1 shampoo, baardolie, pre-shave scrub, cream pomade, leave-in conditioner, post-shave smoothing serum en scheergel. Allemaal verrijkt met heerlijke verzorgende ingrediënten. Alle producten hebben hun eigen fijne werking, bekijk ze allemaal voor de specificaties. 

 

Cantu Men producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Cantu Men? Bestel dan jouw Cantu Men producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!