Timo D.
Capt Fawcett Alum bar is een prachtig stuk aluin blok, wat aan de prijzige kant maar je voelt de kwaliteit meteen zodra die over je glad geschoren gezicht glijdt. Echter heb ik er maar 4 keer van kunnen genieten voordat die uit mijn hand glipte en door de lucht vloog ( zeer aërodynamisch overigens) om vervolgens op de stenen badkamer vloer terecht te komen. Dit gaf wel een mooi splash effect. 10/10 dat ik hem nog een keer zal kopen. Mand
03 Jul 2020
John M.
In alle opzichten een geweldig product. Prachtig verpakt in een mooi stoffen zakje met een praktische sluiting die uit twee afzonderlijke lussen bestaat. Daardoor nooit gepruts bij het opbergen en weer uit het zakje halen. Het blok zelf is van zeer goede kwaliteit: lost precies goed op in warm water en is slim vormgegeven met één bolle kant waardoor het blok soepel over je gezicht glijdt zonder extra snijwondjes te veroorzaken met scherpe kantjes. Een must have voor iedere natscheerder met oog voor detail én gevoel voor operational excellence!
10 Aug 2019
Je beoordeling toevoegen
-10%

Captain Fawcett 
Aluin Steen

€11,95
€10,76
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Alum bar is een essentieel product van de vroegere barbier. Deze minerale bar wordt gebruikt als after shave na het scheren. Bevochtig de bar en smeer je gezicht in. De ingrediënten in deze bar dichten de poriën af en voorkomt irritatie na het scheren.

  1. Bevochtig de Alum bar met water en wrijf de Alum Bar in je handen.
  2. Masseer je gezicht in met de substantie afkomstig van de Alum bar.

Kenmerken

  • Alum After Shave Bar

  • Old Fashion Barber product

  • Dicht de poriën en voorkomt irritatie.

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen