r.meij
Kijkend naar een filmpje op youtube zag ik een Amerikaanse barbier een potje gebruiken en zijn klant had instant een ‘smile’ van oor tot oor. Na wat vakkundig inzoomen zag ik een eigenaardig ventje op dat blikje wat je normaliter leeh zou vinden op een rommelmarkt in Enhuizen ofzo. En toen had ik een naam! ff zoeken op Google en presto besteld voor negen uur en volgende dag in huis met handgeschreven kaart. Nice! Voor de spiegel, potje open en wacht ff.. ruik ik nou de Fata morgana? damn nog een keer ruiken. even een erwt met je nagel maken opwarmen in je handen en in de baard. Stop de tijd. Dit potje is zijn geld waard, Dit is niet vet, Ruikt geweldig, en het ziet er wijs uit. Weet je wat ik me nu afvraag? Hoe zou de citrus ruiken! damn vergat ik te vertellen kreeg ook nog vijf procent korting op mijn volgende aankoop. lekker bezig! Ik ben blij. laterss
10 Sep 2017
ronald Meij
gekocht na het lezen van een review op youtube. dacht 1st zal wel weer een marketing b*llsh*t verhaal zijn maar toch geprobeerd. Maar na 1 keer gebruikt te hebben verkocht. gemakkelijk in gebruik. voelt niet vet. En de geur is echt bizar lekker. Vergelijk het met een ritje door de fatamorgana! maar dan de hele dag. Yep ben blij!
10 Sep 2017
Je beoordeling toevoegen
-12%
Bestseller

Captain Fawcett 
Baard Balsem - Ricki Hall Booze & Baccy

€25,95
€22,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De kers op de baard voor elke behaarde man, naast de Moustache Wax en de Baard Olie heeft Captain Fawcett nu ook de Beard Balm aan de Ricki Hall collectie toegevoegd.

Een unieke combinatie van 5 exotische waxen verrijkt met 10 essentiële oliën maken deze Beard Balm tot een 'must-have' voor elke behaarde man. De uitstekende geur van Ricki's geheime blend in combinatie met de fijne textuur maken deze Beard Balm tot een uitermate fijn product. Wordt geleverd in een 60ml aluminium blik.

Geur: Ricki Hall Booze & Baccy.

  • Topnoten: Sinaasappelschil, Kruiden van de laurier rumboom
  • Hartnoten: Hop, Moerasmirte
  • Basisnoten: Honingzoete Tabaksbladeren, Wierook, Benzoë, Eikenmos, Vanilleboon

Haal met de achterkant van je duimnagel een kleine hoeveelheid balm uit het blikje en rub deze warm in je handen. Breng de balm daarna aan op een droge en schone baard, werk hierbij de volle lengte van de baard door. Kam daarna de baard met een borstel of kam en breng hem in model.

Kenmerken

  • Gemaakt van essentiële oliën.

  • Fijne textuur.

4 sterren uit 15 reviews
Uw review toevoegen