Ric S.
Wat een fantastisch spul is dat die baard balsem Ricki Hall. Mijn baard blijft super zitten ook als ik mijn kop uit het raampje steek als ik mijn bus aan aan het rijden ben. En die geur van Booze and Baccy, ik heb geen extra geurtje nodig.
12 Sep 2019
Ric S.
Mij baard voelt na het gebruik lekker zacht aan. Ik kan hem ook goed stylen. En die geur.......mijn vrouw wordt er wild van. Grrrrrrr
26 Apr 2019
Uw review toevoegen
1e plaats beste baard balsem

Captain Fawcett 
Baard Balsem Ricki Hall Booze & Baccy

€21,95
Morgen in huis
8 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Productinformatie:

De kers op de baard voor elke behaarde man, naast de Moustache Wax en de Baard Olie heeft Captain Fawcett nu ook de Beard Balm aan de Ricki Hall collectie toegevoegd.

Een unieke combinatie van 5 exotische waxen verrijkt met 10 essentiële oliën maken deze Beard Balm tot een 'must-have' voor elke behaarde man. De uitstekende geur van Ricki's geheime blend in combinatie met de fijne textuur maken deze Beard Balm tot een uitermate fijn product. Wordt geleverd in een 60ml aluminium blik.

Gebruik:

Haal met de achterkant van je duimnagel een kleine hoeveelheid balm uit het blikje en rub deze warm in je handen. Breng de balm daarna aan op een droge en schone baard, werk hierbij de volle lengte van de baard door. Kam daarna de baard met een borstel of kam en breng hem in model.

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen