Je beoordeling toevoegen

Captain Fawcett 
Baardolie - Barberism

€18,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

De Barberism Beard Oil van Captain Fawcett heeft een frisse, tijdloze geur.

De topnoten zijn limoen en sinaasappel, de middelnoten zijn rose en galbanum en basisnoten van cederhout, patchouli en muskus. Dit allemaal is in combinatie met zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

De baardolie maakt de baard gezond, zacht en makkelijk om in model te brengen. De baardolie is handgemaakt, komt in een glazen flesje en een pompje. 

Wrijf een paar druppels olie in je hand, strijk het in je haar en ga er vervolgens met een kam doorheen voor een zijdezachte baard.

Barberism & Sid Sottung:

De Barberism lijn van Captain Fawcett brengt de klassieke mannelijke geur terug. Alle oliën van de Barberism lijn komen in een unieke verpakking.

Na een decennium gewerkt te hebben als kapper in de meest exclusieve salons van de wereld, heeft Sid besloten zich te richten op het inspireren en opleiden van de volgende generatie kappers. Sid heeft zijn eigen academie in Nottingham, geeft seminars over de hele wereld, werkt nog steeds als kapper én heeft nu dus zijn eigen exclusieve lijn van mannelijke verzorgingsproducten. 

 

Kenmerken

  • Verzacht en verzorgt de baard

  • Gemakkelijk aan te brengen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen