Boris
Million Dollar is een lichte, sprankelende geur met een luxueus tintje. Vrouwen willen best een glimmertje aan hun lingerie, maar die goudvlokken zijn voor ons! Ik zou deze geur meer als een soort sport geurtje omschrijven. Nee geen zweet, maar zoals eerder gezegd, licht, subtiel en sprankelend. Ook deze olie is weer een schot in de roos van CF en zorgt voor een zachte, goed geurende baard. Tot slot, mooi doosje en flesje. Ook deze staat naast zijn broertjes Nebula, Maharajah en Booze & Baccy.
10 Apr 2021
Je beoordeling toevoegen

Captain Fawcett 
Baardolie - Million Dollar - 10 ml

€18,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

De Million Dollar Beard Oil van Captain Fawcett, ontwikkeld in samenwerking met Jimmy Niggles Esq. oprichter van Beard Season en cultivator van 's wereld eerste Million Dollar baard.

Met deze unieke combinatie van essentiële oliën zal je baard aanvoelen als een miljoen dollar. De combinatie van frisse oceanische geuren en aardse noten geven een unieke beleving aan je baard. De olie is verrijkt met echt 23 karaats vlokken van bladgoud.

Met de handgemaakt door de master blender van Captain Fawcett. Deze Million Dollar Beard Oil is verkrijgbaar in twee groottes.

Neem een aantal druppels vanuit het flesje in de handen en rub de olie warm. De goudvlokken zullen opgenomen worden door de olie en verdwijnen. Masseer de olie in de volle lengte van de baard en geniet van een Million Dollar Beard.

 

Kenmerken

  • Essentiële oliën.

  • Verzorgt de baard.

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen