Boris
Ik heb al een hele tijd een baard, maar nooit serieus gesmeerd met olie of andere producten ervoor gebruikt. Heb een flesje van de Kruidvat staan, best lekker spul en ook nog een flesje van l'Oreal. Deze geurenmix leek me een goeie combinatie en ik vind Ricki Hall een toffe gast, dus waarom niet? Man! Wat een top olie zeg! Niet normaal! Authentiek, fris en een licht prikkelende geur, ik ben verkocht! Deze blijft 100% in mijn assortiment! En na een uur of 7 is mijn baard gewoon echt nog goed zacht, iets wat de andere merken niet voor elkaar kregen!
25 Dec 2020
Martin H.
Ricki Hall's Booze & Baccy is een uiterst heerlijke baard olie met de aromatische geuren van een perfecte avond, zittend in een goede stoel met een heerlijke sigaar, een stevig glas whisky en een iets wat rokerig haardvuur. Één nadeel, zoals met een goede sigaar en een goede whisky, vereist ook deze olie het geduld van het genieten. Laat je niet verleiden!
06 Feb 2020
Je beoordeling toevoegen

Captain Fawcett 
Baardolie - Ricki Hall's Booze & Baccy - 10 ml

€16,95
Morgen in huis
5 op voorraad
Kies een optie

In samenwerking met dé Dandy en Gentleman uit de UK, Ricki Hall, heeft Captain Fawcett deze baardolie ontwikkeld. De essentiële oliën in deze Baard olie worden verrijkt met de geur van tabaksblad, honing, met mos begroeide eikenhout en warme exotische vanilla bonen. Deze ingrediënten zorgen voor een krachtige maar toch ingetogen geur. 

De baard olie is gemaakt van verzorgende oliën uit Amandel en Jojoba. De Oliën verzorgen de haren van de baard en gaan uitdroging van de onderliggende huid tegen. Hierdoor voorkomt het dat de huid gaat schilferen of irriteren. Essentieel product voor een goede verzorging van de baard en huid.

In een Amber glazen fles met pipet.

Dagelijks een aantal druppels baardolie in de baard masseren.

Sweet Almond Oil, Jojoba, Vitamin E, Vanilla, Frankinsence, Bay, Bog Myrtle, Hops, Patchouli, Oak Moss, Benzoin, Tobacco & Orange, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Cinnamic Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, D-Limonene, Eugenol, Farnesol, Geraniol & Linalool.

Kenmerken

  • Limited Edition baard-olie

  • 100% handgemaakt

  • 100% natuurlijke ingrediënten.

4 sterren uit 7 reviews
Uw review toevoegen