Joost D.
Stop met een waardering van 1 t/m 10 van baardolie want er is er maar 1 als je echt je baard wil verzorgen en dat is Ricki Hall baardolie. Heb nr 2 van de lijst ook gehad maar die haalt het niet bij deze olie. Dus Alpha Men gewoon op prijscategorie adverteren want uiteindelijk komt iedereen toch bij deze baardolie uit.
12 Aug 2020
Je beoordeling toevoegen

Captain Fawcett 
Baardolie - Ricki Hall's Booze & Baccy

€52,95
Donderdag in huis
7 op voorraad

In samenwerking met dé Dandy en Gentleman uit de UK, Ricki Hall, heeft Captain Fawcett deze baardolie ontwikkeld. De essentiële oliën in deze baardolie worden verrijkt met de geur van tabaksblad, honing, met mos begroeide eikenhout en warme exotische vanille bonen. Deze ingrediënten zorgen voor een krachtige maar toch ingetogen geur. 

De baardolie is gemaakt van verzorgende oliën uit amandel en jojoba. De oliën verzorgen de haren van de baard en gaan uitdroging van de onderliggende huid tegen. Hierdoor voorkomt het dat de huid gaat schilferen of irriteren. Essentieel product voor een goede verzorging van de baard en huid.

In een amber glazen fles met pipet.

Dagelijks een aantal druppels baardolie in de baard masseren.

Sweet Almond Oil, Jojoba, Vitamin E, Vanilla, Frankinsence, Bay, Bog Myrtle, Hops, Patchouli, Oak Moss, Benzoin, Tobacco & Orange, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Cinnamic Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, D-Limonene, Eugenol, Farnesol, Geraniol & Linalool.

Kenmerken

  • Limited Edition baard-olie

  • 100% handgemaakt

  • 100% natuurlijke ingrediënten.

5 sterren uit 11 reviews
Uw review toevoegen