Manuel G.
Fantastische balsem. Lost heel gemakkelijk op in je handen en laat zich gemakkelijk verdelen door je baard. De geur is dezelfde als die van de barberism baardolie. Deze ga ik zeker nog vaker kopen.
01 Oct 2020
Ron Valeri
Een wijs man zei ooit: 'een man zonder baard is zijn kleauten niet waard.' Ok, dat is misschien wat stellig, maar je zou eigenlijk je baard moeten laten staan om dit soort fantastische producten te kunnen gebruiken. Heerlijke geur! Classic Barbershop. Gepresenteerd in een nostalgisch blikje tot de nok toe gevuld met 60ml puur goud. Doen. Punt.
06 Sep 2020
Uw review toevoegen

Captain Fawcett 
Baard Balsem - Barberism

€19,95
Levertijd 1 week
Niet op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Barberism Beard Balm van Captain Fawcett heeft een frisse en tijdloze geur. De topnoten zijn limoen en sinaasappel, de middelnoten zijn rose en galbanum en basisnoten van cederhout, patchouli en muskus.

De balsem is het beste te gebruiken op schoon en handdoek droog of droog haar. Het hydrateert de huid en haren en geeft een lichte hold mee. Dit voorkomt niet alleen jeuk, maar ook gespleten en droog wordend haar. en  Het zorgt voor een frisse, verzorgde baard dat je de baard makkelijk in model kunt brengen. De balsem zit in een blik met draaidop. 

Barberism & Sid Sottung:

De Barberism lijn van Captain Fawcett brengt de klassieke mannelijke geur terug.
Na een decennium gewerkt te hebben als kapper in de meest exclusieve salons van de wereld, heeft Sid besloten zich te richten op het inspireren en opleiden van de volgende generatie kappers. Sid heeft zijn eigen academie in Nottingham, geeft seminars over de hele wereld, werkt nog steeds als kapper én heeft nu dus zijn eigen exclusieve lijn van mannelijke verzorgingsproducten. 

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen