Eugene v.
Lekkere balsem, niet om te eten, maar ruikt dus lekker. Zeker nu in de corona tijd absoluut aangenaam als je een mondmasker op moet. Al winkelend heb je alleen nog je baard die je ruikt waardoor geen impulsieve aankopen bij de broodafdeling meer. (Worden ze thuis ook blij van). Deze geur is dan ook echt aan te raden. Niet te kruidig of te zoet. Baard wordt inderdaad wat zachter, kamt makkelijk door en blijft beter zitten zoals jij dat wil. Nadeel is wel dat je vaker aan je zachte lekker ruikende baard zit. Hij wordt dan ook wariger. Kammetje mee op pad dus. Het goedje is goed uit het blikje te halen en door je baard te verdelen. Je hebt niet super veel nodig. Afhankelijk van volle en lange baard. Zeker een aanrader.
01 Nov 2020
Ron Valeri
Een wijs man zei ooit: 'een man zonder baard is zijn kleauten niet waard.' Ok, dat is misschien wat stellig, maar je zou eigenlijk je baard moeten laten staan om dit soort fantastische producten te kunnen gebruiken. Heerlijke geur! Classic Barbershop. Gepresenteerd in een nostalgisch blikje tot de nok toe gevuld met 60ml puur goud. Doen. Punt.
06 Sep 2020
Je beoordeling toevoegen

Captain Fawcett 
Baard Balsem - Barberism

€24,95
Maandag in huis
10+ op voorraad

De Barberism Beard Balm van Captain Fawcett heeft een frisse en tijdloze geur. De topnoten zijn limoen en sinaasappel, de middelnoten zijn rose en galbanum en basisnoten van cederhout, patchouli en muskus.

De balsem is het beste te gebruiken op schoon en handdoek droog of droog haar. Het hydrateert de huid en haren en geeft een lichte hold mee. Dit voorkomt niet alleen jeuk, maar ook gespleten en droog wordend haar. en  Het zorgt voor een frisse, verzorgde baard dat je de baard makkelijk in model kunt brengen. De balsem zit in een blik met draaidop. 

Barberism & Sid Sottung:

De Barberism lijn van Captain Fawcett brengt de klassieke mannelijke geur terug.
Na een decennium gewerkt te hebben als kapper in de meest exclusieve salons van de wereld, heeft Sid besloten zich te richten op het inspireren en opleiden van de volgende generatie kappers. Sid heeft zijn eigen academie in Nottingham, geeft seminars over de hele wereld, werkt nog steeds als kapper én heeft nu dus zijn eigen exclusieve lijn van mannelijke verzorgingsproducten. 

5 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen