Boris
Ik ben helemaal geen bier fanaat, ik drink het niet eens, maar wilde de shampoo weleens proberen. Heeft inderdaad een goeie bier-achtige geur die ik dan weer wèl lekker vind. Je hebt weinig nodig van de shampoo, afhankelijk van je baard lengte natuurlijk, want het schuimt echt heel erg goed. M'n baard word er goed zacht van en ruikt na het uitspoelen niet meer. Dat vind ik zelf erg prettig, want na het wassen met bijvoorbeeld Booze 'n Baccy shampoo, kan je geen Maharajah olie bijvoorbeeld erin doen. Na het wassen dus een heerlijke olie naar keuze zonder dat je een mix ruikt. Geen andere shampoo meer voor mij. (Nu ben ik toch al verpest door Captain Fawcett en wil ik ook geen ander merk meer)
29 May 2021
Je beoordeling toevoegen

Captain Fawcett 
Baard Shampoo - Beer'd

€22,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

Bier Shampoo van Captain Fawcett, een verzorgende en reinigende shampoo voor de baard gemaakt van zijn favoriete IPA.

Bier wordt al jaren gebruikt om het haar te voeden en te verzorgen, een shampoo met echt bier is dan ook helemaal niet zon gek idee. Captain Fawcett heeft zijn favoriete IPA (India Pale Ale) vermengd met de fijnste shampoo om zo deze prachtige Beer Shampoo te krijgen. De formule bevat meer dan 80 ml bierextract (mout, hop en brouwersgist) en heeft een verleidelijk aroma.

De ingrediënten in deze IPA Shampoo verzachten de baardharen en voeden deze. Een zachte baard is het resultaat die sterker wordt door de voedende ingrediënten uit de Shampoo, met een natuurlijke glans.

Neem een kleine hoeveelheid shampoo en breng deze aan op vochtig haar en masseer de Shampoo in zodat er een rijkelijk schuim ontstaat. Spoel uit met voldoende water en herhaal waar nodig.

Kenmerken

  • Verzorgend en reinigend effect

  • Verzacht de baardharen

  • Voedend effect

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen