John D.
Ik gebruik al een paar jaar deze moustachewax van captain Fawcett. Je betaalt iets meer voor de Ricki Hall editie, maar dan heb je ook wat! Een geur die mij doet denken aan de geur van een 19e eeuwse salon waar alleen mannen mogen komen. Een geur van alcohol en sigaren, maar dan heel subtiel. Booze and baccy dus. Fantastische geur, maar ook een hele goede snorrenwax. Mijn snor, die heel lang is, blijft niet de hele dag zitten, maar daar sta ik niet van te kijken. Lekker meenemen en af en toe wat wax toevoegen om hem onder controle te houden. Toppertje dus!
06 Sep 2019
Je beoordeling toevoegen

Captain Fawcett 
Snorwax - Ricki Hall Booze & Baccy

€17,95
Dinsdag in huis
Nog 3 op voorraad

In samenwerking met dé Dandy en Gentleman uit de UK, Ricki Hall, heeft Captain Fawcett deze moustache wax ontwikkeld. Een rijk mix van bijenwax en essentiële oliën zorgen voor een comfortabele wax met een goede hold en fijne geur. De basis oliën worden gehaald uit topnoten als amandel en deze oliën worden verrijkt met de essentiële oliën uit tabaksblad, eikenhout, vanille en hop.

Perfect voor de dagelijkse styling van je snor. Hydrateert de haren en de onderliggende huid, de haren worden zachter en zorgt dat de huid onder je snor niet gaat irriteren.

Tip: Draag de wax in je broekzak, zodat hij opgewarmd wordt door je lichaam en direct te gebruiken is.

  1. Snorrenwax is erg hard, wil je het gebruiken warm de wax dan eerst op met je vingertoppen, verwarming of föhn
  2. Neem een kleine hoeveelheid en rub het totdat het wax zacht wordt.
  3. Breng het in je snor en maak het in model met een kam of je vingertoppen
  4. Makkelijk uit te wassen met warm water en een beetje zeep

 

Kenmerken

  • Ricki Hall's Limited Edition

  • 100% handgemaakt

  • 100% natuurlijke ingrediënten.

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen