Bestseller
€17,95
Captain Fawcett
€11,95
Captain Fawcett
€22,95

Captain Fawcett

In 1905 verdween kapitein en ontdekkingsreiziger Peabody Fawcett RN tijdens zijn reis naar de Ubangi, een belangrijke zijrivier van de Congo-rivier. Na zijn verdwijning is er is nooit een spoor gevonden van zijn reis, totdat in 1997 een oude koffer van Peabody werd gevonden waar oude formules in zaten die Peabody gebruikte om zijn snor te onderhouden. Zo is voor de wereldberoemde Moustache Wax van Captain Fawcett, de originele formule van Peabody gebruikt. Tegenwoordig heeft Captain Fawcett een zeer uitgebreid assortiment aan scheer- en baardverzorgingsproducten en staan ze bekend om hun goede kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder schadelijke stoffen zoals parabenen.

 

Welke producten heeft Captain Fawcett?

Het aanbod van Captain Fawcett is zeer divers. Van baarden tot snorren en hoofdhaar, van verschillende productlijnen zoals Million Dollar of Private Stock; Captain Fawcett heeft het allemaal!

 

Captain Fawcett voor de snor

De snor, waar het allemaal mee begon! Captain Fawcett heeft een ruim aanbod aan moustache wax zoals de Barberism; een frisse en tijdloze geur. De topnoten zijn limoen en sinaasappel, de middennoten zijn rose en galbanum en basisnoten van cederhout, patchouli en muskus.

 

Captain Fawcett voor de baard

Jouw baard in een topconditie krijgen? Dat is precies wat de missie van Captain Fawcett is! In het assortiment van dit merk vind je onder andere baard haar elixer, baardshampoo om je baard mee te wassen en een beard balm voor een “strong hold”. Daarnaast verkoopt Captain Fawcett verschillende baardoliën waaronder de Captain Fawcett Beard Oil Ricki Hall’s Booze & Baccy. Deze baardolie is gemaakt van verzorgende oliën uit Amandel en Jojoba. De Oliën verzorgen de haren van de baard en gaan uitdroging van de onderliggende huid tegen. Hierdoor voorkomt het dat de huid gaat schilferen of irriteren. Kortom, een onmisbaar product voor een goede verzorging van de baard en huid.

 

Captain Fawcett voor het scheren

Alles voor een geslaagde scheerbeurt vind je bij Captain Fawcett. Zo kent het aanbod van Fawcett onder andere scheermesjes, scheerkwasten, scheerolie en scheerzeep zoals de Captain Fawcett Scheerzeep - Wooden Bowl; scheerzeep in een houten kom gemaakt in India, komen samen in deze prachtige scheerzeep set. Een klein juweeltje voor in de badkamer. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een geur van topnoten, amandel en Vanille. Combineer dit product bijvoorbeeld met één van de verschillende accessoires zoals een baardkam. Zo weet jij zeker dat je op en top voor de dag komt.


Captain Fawcett voor het haar

Ook heeft het merk verschillende shampoos in het assortiment en heeft het merk een tonic ontwikkeld, speciaal voor het hoofdhaar. Deze Hair Tonic is verrijkt met houtachtige, aromatische geur die je doet denken aan de warme, gekruide lucht van West-Indië. Deze opbeurende bay rum geur komt tot stand door laurierblaadjes in rum te weken en is vaak te vinden in de traditionele barbershops. De tonic geeft je haar een goede verzorging die je haar een nieuw leven inblaast, en natuurlijke glans en gezondheid van het haar herstelt.