Terug
15 products
Terug
15 products

Castle Forbes

Het ontstaan van Castle Forbes

Castle Forbes is begonnen als een kleine parfumerie aan de River Don in Schotland en word gerund door de Clan Forbes wat het een echt familiebedrijf maakt. In het begin maakte Castle Forbes alleen op maat gemaakte geuren voor een kleine groep klanten maar vandaag de dag is het assortiment van Castle Forbes uitgegroeid tot een vrij groot assortiment in luxe scheerproducten en parfum voor mannen. Om zich te onderscheiden van andere merken en om te zorgen voor de beste kwaliteit, maakt Castle Forbes gebruik van duurzame essentiële oliën en zijn de producten van Castle Forbes vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, en kleurstoffen. Ook zijn de producten van Castle Forbes handgemaakt en zijn deze niet getest op dieren. 

 

Geuren

De producten van Castle Forbes worden geproduceert met 4 verschillende elite geuren, deze geuren zijn:

1445: 1445 is een heerlijke tijdloze geur die tot stand komt door de perfecte verhouding met topnoten van petitgrain en citroen, die overvloeien in de middelnoten van dragon en lavendel, rustend op de basisnoten van vetiver kruidnagel en patchoeli.

Cedar & Sandelwood: Deze geur heeft, zoals de naam al zegt, een heerlijke rokerige en houterige geur van ceder- en sandalhout.

Lavender: De lavendergeur is een heerlijke, traditionele geur en is afkomstig van essentiële lavendel-olie

Lime: De lime geur is een frisse limoengeur afkomstig van etherische limoenolie en heeft een pittige touch