A. S.
Het woord "Cella" komt uit het Grieks en heeft vele betekenissen zoals (bijvoorbeeld) opslagruimte. Wat daar ook van zij, voor mij is het een ideale pre-shave gel. Het maak Cellamijn baardharen voor het scheren zachter. Mijn gezicht is na het scheren veel gladder. Zelfs 's-avonds voelt mijn gezicht nog glad aan. Ik kan het iedere serieuze scheerder Cella pre-shave
02 Feb 2020
Victor v.
Perfecte pre-shave
31 Mar 2019
Uw review toevoegen

Cella Milano 
Pre-Shave Gel

€11,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Omschrijving:

Deze gel, verrijkt met Vitamine B versneld de aanmaak van cellen. Het bereid de huid voor op de scheerbeurt , verzacht de baard en beschermt de huid. De gel wordt snel geabsorbeerd en maakt het mogelijk om het scheermes over de huid te laten glijden zonder dat het zorgt voor irritatie, roodheid of jeuk.

De pre-shave gel is geschikt voor alle huidsoorten.
Gebruik de gel door een kleine hoeveelheid op de huid te smeren voordat je de gewoonlijke scheerroutine start.

Cella Milano

Cella Milano is opgericht in Milaan (Italië). In 1899 opende Cella de deuren van de barbershop in hartje Milaan en werd al snel een bekend punt in style wereld van Italië. 

Vroeger, rond eind 19e eeuw werkten zeepmakers en parfumeurs samen voor een nieuwe standaard producten in de mannelijke verzorgingsindustrie en voor barbieren. Deze producten van Cella Milano sloegen goed aan en werden door de jaren heen steeds populairder. Tot op de dag van vandaag zijn veel recepten dus ook nog ongewijzigd. 

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen