Je beoordeling toevoegen

Claus Porto 
Eau de Cologne - Discovery Set

€25,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

Met deze discovery set van Claus Porto kun je alle colognes van Claus Porto uitproberen om er achter te komen welke geur het beste bij de past. De geuren in deze set zijn ontwikkelt door de bekende parfumeur Lyn Harris en nemen je mee op een reis door alle delen van het prachtige Portugal. De set bestaat uit 6 colognes van 2 ml met de volgende geuren:

Vetiver: De Vetiver geur neemt je mee naar een hete zomerdag in het prachtige Alentejo, Portugal. Deze heerlijke, warme geur komt tot stand door de topnoten van vetiver, dennennaald en eucalyptus, die worden omarmd door de middelnoten van cederhout, zeemos en amber, en rusten op de basisnoten van bergamot, lavendel en galbanum.

Geranium: Deze Geranium geur is een traditionele geur met een moderne twist en doet je denken aan een prachtige tuin met bloemen van over de hele wereld. Deze exotische geur komt tot stand door topnoten van geranium, en roos, die worden verwelkomd door de middelnoten van patchoeli, vetiver, tonkaboon en muskus, en worden ondersteund door de basisnoten van bergamot, lavendel en engelwortel.

Fougere: De Fougere geur is een heerlijke geur die de geur van de zee combineert met de geur van dennenbossen wat resulteert in een houtachtige geur die je mee neemt Troia, een schiereiland in Portugal ten zuiden Lisabon. Deze unieke geur komt tot topnoten van jasmijn en peper, en middelnoten van zeemos, cederhout en encens, die worden ondersteund met de basisnoten van dennennaald, galbanum en geranium.

Clementina: De Clementina geur is geïnspireerd door de citrusboomgaarden en het winterfruit aan de rivier de Douro in Portugal, wat resulteert in een vrolijke, positieve geur. De geur is te omschrijven als een klassieke geur in een modern jasje en komt tot stand door topnoten van lavendel en oranjebloesem, middelnoten van muskus, en wordt ondersteund door de basisnoten van bergamot, citroen, grapefruit en mandarijn.

Porto: Deze Porto geur is een verrassende, frisse geur en is een eerbetoon aan de geboortestad van Claus Porto, Porto in Portugal. Deze klassieke geur komt tot stand door topnoten van galbanum en elemi, die overvloeien in de middelnoten van zeemos, jeneverbes, amber en muskus, en worden ondersteund met de basisnoten van bergamot, citroen sinaasappel en petitgrain.

Flores: De Flores geur is een zoete, vrouwelijke bloemengeur en is geïnspireerd door het Portugese eiland, Flores, wat bekend staat vanwege zijn prachtige natuur. De geur komt tot stand door topnoten van iriswortel, zwarte peper, oranjebloesem en jasmijn, en middelnoten van vetiver, sandelhout, tonkaboon en suede, die rusten op de basisnoten van bergamot, citroen, mandarijn en engelwortel.

Spuit een gepaste hoeveelheid cologne vanaf ongeveer 15cm op warme (achter oren, hals, pols) en koude (nek en borst) plekken en je ruikt de hele dag lekker.

Bewaar de cologne op een koele, droge plaats en uit het zonlicht om zo lang mogelijk van je cologne te kunnen genieten.

Kenmerken

  • Test welke geur bij je past

  • Neemt je mee op reis door Portugal

  • Ontworpen door Lyn Harris

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen