Je beoordeling toevoegen

Claus Porto 
Gift Box 9 Mini Soap

€64,95
Maandag in huis
Nog 1 op voorraad

Met deze set maak je kennis met de heerlijke minizepen van Claus Porto. Met meer dan 130 jaar ervaring weet Claus Porto je te laten genieten van pure kwaliteit. De zepen zijn met de hand gemaakt, bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten die je huid een goede verzorging geven, en zitten in vrolijke verpakkingen wat deze set ook leuk maakt als cadeau. De set bevat 9 zepen in de volgende geuren:

Voga: De voga acaria tuberose geur is een heerlijke frisse geur die tot stand komt door topnoten van verschillende fruitsoorten, die overvloeien in de zoete middelnoten van mimosa en tuberoos, en worden ondersteund door de basisnoten van muskus.

Alface: De Alface geur is een vrolijke geur die tot stand komt door topnoten van gardenia en oranjebloesem, die worden gecombineerd met de basisnoten van amandel, jasmijn en roos, en rusten op de basisnoten van vetiver en ceder.

Favorito: De Favorito geur komt tot stand door een mix met topnoten van rode bessen en groene bladeren, middelnoten van rode rozen, en basisnoten van patchoeli en peper, wat een verrassende zomerse geur creëert met een pittige touch.

Elite: De Elite geur is een warme, houtachtige geur die tot stand komt door een mix met topnoten van bergamot en mandarijn, die overvloeien in de middelnoten van ceder en sandelhout, en rusten op de basisnoten van muskus en amber.

Banho: De Banho geur is een heerlijke, stimulerende en verfrissende geur die tot stand komt door topnoten van citroen, sinaasappel, grapefruit en verbena, die samen met de middelnoten van lavendel, rozemarijn, munt en basilicum, rusten op de basisnoten van muskus en een snufje vanille.

Madrigal: De topnoten van roos, heliotroop, dragon en mandarijn, in combinatie met de middelnoten van sering, kaneel, lelietje van dalen, jasmijn en kamperfoelie, en de basisnoten van hyacint, vanille en lotusbloesem, maken de Madrigal geur tot een heerlijke zachte, bloem-achtige geur

Chypre: De Chypre geur is een fruitige geur die tot stand komt door topnoten van lychee, zwarte bes, mandarijn en bergamot, middelnoten van jasmijn, roos en appel, en wordt ondersteund door de basisnoten van cederhout, perzik, leer, vanille en eikenmos.

Deco: De Deco geur is een heerlijke bos-achtige geur die tot stand komt door de topnoten van galbanum en cipres, die samen met de middelnoten van elemi, eucalyptus en dennen, rusten op de basisnoten van ceder en jeneverbes.

Cerina: De Cerina geur is een heerlijke verfrissende geur die tot stand komt door topnoten van bergamot, mediterrane dennen, die worden omarmd door de middelnoten van cyclamen en jeneverbes, en rusten op de basisnoten van zeemos, muskus en cederhout.

  1. Masseer de handen en het lichaam in met de zeep en laat het zeep schuimen.
  2. Spoel vervolgens het schuim grondig uit.

Kenmerken

  • Leuk als cadeau

  • Zit vol heerlijke geuren

  • Geeft je huid een goede verzorging

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen