Je beoordeling toevoegen

Claus Porto 
Luxury Soap Bar - Suave Perfume

€15,95
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad

Deze handgemaakte zeep van Claus Porto is gemaakt met een 100% plantaardige basis en produceert een rijk schuim die de huid hydrateert, verfrist, revitaliseert en verzorgt wat zorgt voor een soepele en zijde zachte huid.

De zeep is gedurende 130 jaar, die Claus Porto al bestaat, zo geperfectioneert dat deze lang mee gaat en dat je geniet van pure kwaliteit. De zeep heeft een verfrissende, stimulerende geur die tot stand komt door topnoten van muntbladeren, en middelnoten van citroen en verbana, die rusten op een basis van muskus.

Topnoten: Muntblad
Hartnoten: Citroen, verbena
Basisnoten: Muskus

De Luxury Soap Bar's van Claus Porto worden stuk voor stuk met de hand verpakt en afgewerkt met een authentieke lakzegel.

  1. Masseer de handen en het lichaam in met de zeep en laat het zeep schuimen.
  2. Spoel vervolgens het schuim grondig uit.

Natriumpalmaat, Aqua / Water, Natriumpalmkernelaat, Palmzuur, Parfum / Geur, Glycerine, Palmpitzuur, Pistacia Vera / Pistachenootzaadolie, Natriumchloride, Tetranatrium EDTA, Tetranatriumetidronaat, Limoneen, Citral, Hexyl Cinnamal, Coumarine, CI 77891 / Titaandioxide, aluminiumhydroxide, zuurgeel 23 Aluminiumlak / CI 19140 / FD & C Geel nr. 5 aluminiumlak.

Kenmerken

  • Met de hand gemaakt

  • Gaat lang mee

  • Heeft een verfrissende, stimulerende geur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen