Terug
92 products
Terug
92 products

Claus Porto

Verzorgingsproducten gemaakt met hart en ziel in Porto, Portugal. Sinds 1887 openden de heren Ferdinand Claus en Georges Sweder hun parfum- en zeepfabriek in het grootse Porto. Nu, ruim 130 jaar later is het merk uitgegroeid tot 1 van de koplopers in de schoonheids- en parfumindustrie. 

 

De werkwijze van Claus Porto

Het merk stond al vroeg bekend om hun gebruik van lokale Portugese ingrediënten in hun producten. Deze mooie ingrediënten werden met de hand verwerkt in ambachtelijke, handgemaakte zepen met verfijnde geuren. Er werd met liefde en passie gewerkt en dit is dan ook terug te zien in de handgemaakte én met de hand verpakte producten. Dit wordt tot op de dag van vandaag nog gedaan in dezelfde fabriek gelegen in Porto, met dezelfde methoden en dezelfde wetenschap. Want waarom zou je een winnend team veranderen?

De huisstijl van de producten van Claus Porto is in alle producten terug te vinden. De herkenbare huisstijl neemt je mee naar de ouderwetse glamour periode van de Belle Epoque van Europa. Ruim 130 jaar en 4 generaties verder, is Claus Porto nog steeds bezig met het dagelijks ontwikkelen van authentieke parfums, handgemaakte zepen en luxueuze verzorgingsproducten. Allemaal met hun eigen unieke persoonlijkheid en design. 

 

Zepen van Claus Porto

In de zepen van Claus Porto proef je liefde en passie terug. Elke soap bar bevat de iconische print van Claus Porto en dit maakt deel uit van hun design-erfgoed wat het merk al meer dan 130 jaar onderscheid op de markt.

De zepen worden allemaal met de hand verpakt. Qua geur kun je je reukzintuigen flink enthousiast maken. De geuren verschillen van fris tot warm, houtachtig tot bloemig en zullen je huid een goede reinigingsbeurt geven zonder de zachtheid te verliezen. Wij kunnen wel stellen dat een goede Claus Porto zeep een ideaal cadeau is voor een ander, maar net zo goed voor jezelf. 

 

Eau de Cologne van Claus Porto

Het vinden van de perfecte Eau de Cologne voor iemand die speciaal is (of jezelf, minstens zo speciaal), is nogal een opgave. Claus Porto weet dit als geen ander en heeft daarom rekening gehouden met verschillende soorten geuren voor verschillende soorten individuen. Verstuif de parfum op de aangeraden plekken en sta even stil om te genieten van elke geurnoot die voorbij komt gevlogen.

 

Verzorgingsproducten van Claus Porto

Verander je doucheritueel in een dagelijks plezier. De heerlijke geuren die je onder andere in hun douchegel, moisturizer en handcrème vind, nemen je mee terug in de tijd. Terug naar het authentieke Portugal. 

Ook heeft Claus Porto een luxe assortiment met onder andere een diffuser, geurkaars en travel pouch. Leuk om te hebben, leuk om te geven, leuk om te krijgen!

 

Claus Porto zeep voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Claus Porto? Bestel dan jouw Claus Porto producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!