Christian D.
Ik was mijn haar aan het knippen bij de kapper, en wilde een nieuwe kapsel proberen (French crop). Ik wilde wel wat extra volume in mijn haar want hou niet zo van dat naar voren gekamde haar. De kapper deed wat van dit poeder in mijn en haar en zei dat het "een oude mannen trucje is" die hij van zijn opa had geleerd. Ik vroeg of de poeder er wel uit gaat want wil niet meteen op zijn opa lijken qua haar kleur (wit). Maar door een beetje goed de poeder te verdelen verdween het witte poeder in mijn bos haar. Heb gelijk toen ik thuis kwam zo een fles bij jullie besteld, en het is een fijn product die zeker voor volume zorgt in je haar.
04 Jun 2019
Je beoordeling toevoegen

Clubman Pinaud 
Finest Powder

€8,95
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad

De Finest powder van Clubman Pinaud, ideaal voor na het scheren en voor het scheren. Gemaakt van extra fijn talkpoeder.

De Finest Powder is een klassiek product, welke al vele jaren wordt gebruikt bij de betere barbier. Je brengt de poeder op na het scheren en het ontsmet de huid, dicht scheerwondjes en gaat het glimmende effect van na het scheren tegen. Je ziet niet dat je de poeder op hebt doordat de poeder neutraal is van kleur. De Finest Powder heeft de beroemde geur van Clubman Pinaud.

De Finest Powder kan ook gebruikt worden voor het scheren, het maakt de huid namelijk droog en glad waardoor het mes gemakkelijker over de huid glijdt. Hierdoor biedt de huid minder weerstand en worden scheerwondjes voorkomen.

In vergelijking met de Shave Talc is de Finest Powder een fijner Talk waardoor het beter zijn werk doet.

Kenmerken

  • Neutrale witte kleur

  • Klassieke Clubman geur

  • Microfijn poeder

  • Verwijdert onaangename geurtjes

  • Voorkomt een glanzend gezicht

  • Werkt verkoelend en kalmeert de huid

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen